Prvi 2907 pregleda 22. ožujka 2018.

Ovo je savršena igračka za sve ljubitelje istiskivanja prištića

YouTube/screenshot, canva

U zadnje vrijeme posebno je popularna igračka koja je poprilično odvratna.

Ova igračka san je snova za sve one koji obožavaju istiskivati prištiće i mitesere, ili vole gledati jednako takve odvratne videe. 

 

'Pop It Pal' igračka je koja je nedavno osvojila društvene mreže jer doslovno savršeno kopira istiskivanje prištića, osim što si ovako nećeš napraviti rupe na faci, a koža ti sljedeći dan neće izgledati kao da je upravo prošla Drugi svjetski rat. 

A najbolje od svega je što igračka za istiskivanje prištića dolazi u setu, što znači kada je jednom isprazniš i istisneš sve prišteve, možeš je ponovno napuniti i uživati u ovoj zabavi. Istiskivanje prištića odlično je rješenje kada si pod stresom zbog škole i prilično idealno za sve one koji obožavaju istiskivati gnoj

Ovaj proizvod osmislio je bračni par Billy i Summer Pierce.

- Htjeli smo napraviti toliko dobru repliku da ljudi imaju osjećaj kako stvarno istiskuju prištiće. Naše troje djece obožava ovu igračku! - objasnili su Billy i Summer. 

Set košta svega 19.99 američkih dolara i jednostavno ga želiš imati.

 | Autor: popitpal.com popitpal.com

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz.

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve