Prvi 8600 pregleda 13. studenoga 2021.

Ovo je šest najdosadnijih horoskopskih znakova

reuters/pixsell/CANVA

Kao što postoji lista najljepših, najnapornijih ili najzabavnijih horoskopskih znakova, tako postoji i lista s onima koji su najdosadniji. Ako te zanima je li se i tvoj znak našao na ovom popisu, nastavi čitati, evo što kažu astrolozi i zvijezde...

Svaki horoskopski znak ima neke svoje karakteristike, koje mogu biti dobre (i svi ih s ponosom volimo pročitati), ali i malo manje dobre, za koje volimo reći da uopće nisu istinite jer je horoskop ionako izmišljena stvar... No, bio horoskop izmišljena stvar ili ne, mi smo za vas na YourTango pronašli popis od šest najdosadnijih horoskopskih znakova koji, kako kažu, 'u pojam ubijaju' svakoga s kime progovore. Ups...

1. Vodenjak 

Iako neki Vodenjaci često imaju titulu srca i duše svakog partyja, mnogi od njih tu titulu ne mogu opravdati i jednostavno 'ubiju' svaki događaj kojemu prisustvuju. Ako želite da vaši gosti što prije napuste vaš party, samo pozovite Vodenjaka, rekli bi neki. Svi će poželjeti pobjeći već nakon sat vremena. 

via GIPHY

2. Vaga

Vage su toliko opsjednute savršenstvom da u njihovom umu više nema prostora za kreativnost i zabavu. Niti slučajno nemojte pozvati Vagu na svoj party ako sve nije apsolutno savršeno, jer će vas ugušiti svojim prigovorima, a atmosfera će splasnuti u trenu.

via GIPHY

3. Ovan

Do sada još nismo čuli da je Ovan nekome bio prvi izbor za društvo kada se organizirao neki izlazak ili druženje. Ovnov naporan stav i šale koje nikome nisu smiješne zaista ga ne čine znakom s kojim se netko jedva čeka družiti...

via GIPHY

4. Jarac

Po čemu se Jarac ističe? Ni po čemu, navodno. Zato se Jarca nitko ni ne sjeti pozvati na party. On jednostavno živi iz dana u dan, postiže samo minimum koji mu je potreban da preživi i to je to. Jednostavno mu nije stalo da iza sebe ostavi neki pozitivan trag ili da nešto promijeni. Dakle, broj tema za razgovor - ravno nula?

via GIPHY

5. Ribe

Je li uopće moguće zamisliti Ribe da rade nešto drugo osim plakanja i sažalijevanja samih sebe? Ako želite napraviti party na kojemu će svi poželjeti lupati glavom o zid od muke, pozovite sve pripadnike ovog znaka koje poznajete.

via GIPHY

6. Škorpion

Škorpioni su poznati po tome da su dobri ljubavnici, ali osim toga... Pa i nemaju baš neki raspon tema kojima bi unijeli živost u razgovor. 

via GIPHY

I, jeste li baš vi među ovim znakovima ili ste najzabavniji na svijetu? :D

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?