Prvi 1363 pregleda 23. srpnja 2019.

Ovo je skandal koji trese američku YouTube scenu

eugeniacooney/Instagram

Dokumentarac Shanea Dawsona o popularnoj youtuberici je pogledan više od 16 milijuna puta i svi su sretni zbog nje. Osim njezinih frendova.

Shane Dawson je izbacio novi dokumentarac o youtuberici Eugeniji Cooney koja se povukla s društvenih mreža na šest mjeseci kako bi izlječila anoreksiju.

Dakle, Shane je sjeo na sat vremena sa 24-godišnjom Eugenijom i pričao o životu, YouTubeu i poremećajima u prehrani. Dokumentarac je pogledan više od 16 milijuna puta i svi su sretni zbog youtuberice koja se, govore u videu, izvukla iz bolesti. No, nije baš tako jednostavno...

Naime, njezini frendovi tvrde da je sve fejk, a ako nemaš pojma o čemu se radi; udobno se smjesti jer ćemo ti sve objasniti. 

Tko je Eugenia Cooney?

Prvo da ti objasnimo tko je Eugenia Cooney. Eugenia je youtuberica koja je svoj prvi video objavila 2013. godine. Stekla je mnogo fanova, a oni su s vremenom postali sve zabrinutiji za njezino zdravlje. Zašto? Jer je iz dana u dan, iz videa u video bila sve mršavija.

Svi su počeli sumnjati da Eugenia ima poremećaj u prehrani, no ona nikada o tome nije pričala. Tek je u jednom collabu sa Shaneom priznala da boluje od anoreksije, a onda je nestala s interneta na šest mjeseci.

Video je u tek nekoliko dana pregledan više od 6 milijuna puta, a njezin YouTube kanal broji skoro 2 milijuna subscribera.

Fanovi potpisivali peticiju da joj YouTube zabrani snimanje

E da, prije nego je nestala s interneta i otišla na liječenje, peticiju da joj YouTube zabrani snimanje potpisalo je oko pet tisuća ljudi. Razlog? Zabrinuli su se da loše utječe na mlade fanove i htjeli su da joj netko pomogne. Čak su jedno vrijeme kružile glasine da je umrla...

No, srećom, izlječila se, ili je barem na putu do izlječenja. Barem su tako svi mislili nakon najnovijeg videa sa Shawnom, no, njezini frendovi tvrde da ona i dalje nije dobro.

Krivac je njezina mama?

Drama se nastavlja. Iako su rekacije na dokumentarac jako pozitivne i svima je drago što se Eugenia vratila na društvene mreže, njezini frendovi tvrde da youtuberici nije bolje. 

Naime, kako kažu, njezina mama je manipulatorica koja je sve to orkestrirala i iskoristila Shanea jer zna da ga prate milijuni. Čak tvrde kako ju nije briga za kćerkino zdravlje, već samo za novac. To je jako tužno i zaista se nadamo da to nije istina te da njezina mama nije krivac za ovakvo loše Eugenijino stanje... 

Ako imaš problem, reci nekome

Bitno je, također, da ti napomenemo da se svakako savjetuješ s nekim ako imaš problema s prehranom ili pokušaš pomoći nekome koga znaš da možda ima takav problem. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sweetmother

    Želim podijeliti sa svijetom kako sam vratila muža u samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije koja se zove Dr Ogundele, vidjela sam njegov kontakt na internetu, on je vrlo moćan i pošten, moj muž me je ostavio 7 godina ... prikaži još!
  • IvanUzas

    Nevjerojatno. Koja tragedija za svijet. Toliko subskribera, a ni jedan jedini pretplatink.