Prvi 4777 pregleda 27. rujna 2019.

Ovo je sve: Billie Eilish ismijala Bhad Bhabie

Bhad Bhabie snimala se u vožnji kako repa uz taktove pjesme Megan Thee Stallion pa ju je Billie ismijala jer - koristi mobitel u vožnji.

Billie i Bhabie svijetu su poznate kao poznata pjevačica i kao cura koja se proslavila u jednom talk showu jer je vikala 'catch me outside'. Eh, kakva je sad povezanost njih dvije? Pa, Billie je malo ismijala Barbie zbog njenog repanja u autu i internet je oduševljen.

'Bolje da obraćaš pažnju na cestu'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I swear me and @theestallion b thinking the same shit 😂get out my head sis😩😂😂

A post shared by Bhaddest Of The Bhabies👑 (@bhadbhabie) on

Iz videa koji je u autu snimila Bhabie nije vidljivo sjedi li za volanom ili na suvozačkom mjestu. U vožnji je repala uz Megan Thee Stallion. U objavi je napisala 'Kunem vam se, ja i Megan mislimo identično'. Na to joj je Billie napisala da se manje snima, a više obraća pažnju na cestu. Ups...

Bhabie je Billie odgovorila kratko i to emojijem... Sve nam se čini kako je ovo kraj jednog divnog prijateljstva. Ako je prijateljstva uopće i bilo?

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Potato7

    Potato7

    Mislim da je to samo zezancija jer si tak prijatelji ponekad pišu ružne poruke kao npr. joj glup si, ali to ne misle ozbiljno
  • kiki41

    Wtf jel ti znas sta pricas??