Prvi 1839 pregleda 11. prosinca 2022.

Ovo je top 10 najboljih božićnih filmova na Netflixu

canva

Božić je za točno dva tjedna i mislimo da je već zaista vrijeme da se posvetimo gledanju božićnih filmova. Ako se i vi slažete s nama, ali ne znate odakle bi počeli i želite pogledati nešto novo, a one najbolje klasike ostaviti za sam Božić, nastavite čitati jer vam donosimo popis filmova koji će vas savršeno 'ubaciti' u božićnu atmosferu. Ono što je najvažnije, sve ih možete pronaći na Netflixu

Falling for Christmas

U ovoj romantičnoj božićnoj komediji pratimo Lindsay Lohan koja je utjelovila ulogu razmažene bogatašice Siere koja, nakon nesreće na skijanju, u potpunosti gubi pamćenje. No, brigu o njoj preuzimaju mladi udovac i njegova kćer.

Naravno, cijela radnja odvija se u vrijeme Božića kako bi sve bilo što romantičnije. 

The Noel Diary

Ovaj film prati život pisca bestselera Jakea Turnera koji se za Božić vraća kući kako bi imanje svoje majke pripremio za prodaju. No, tamo otkriva majčin dnevnik koji bi mogao sadržavati tajne o njegovoj prošlosti, ali i prošlosti intrigantne mlade žene Rachel.

Jake i Rachel zajedno kreću na putovanje kako bi se suočili sa svojom prošlošću, ali i otkrili što im donosi budućnost.

Scrooge: A Christmas Carol 

Ovaj animirani mjuzikl na potpuno način oživljava roman Charlesa Dickensa 'Božićna priča' u kojemu čangrizavog starca Scroogea posjećuje duh njegovog poslovnog partnera koji mu pomaže da u sebi ponovno pronađe božićni duh i počne širiti sreću. 

Iako već gotovo svi znaju kako će ovaj film završiti, zaista bi bilo divno pogledati ga i u ovoj adaptaciji. 

Christmas With You

U ovom filmu pratimo mladu pop zvijezdu Angelinu koju je utjelovila glumica Aimee Garcia koja odlazi u mali grad kako bi pronašla silno željeni odmor. No, kako to obično biva u božićnim filmovima, ondje će pronaći i puno više od toga.

 

Father Christmas is Back

U ovoj urnebesnoj obiteljskoj komediji, četiri zavađene sestre naučit će lekciju iz obiteljskog zajedništva kada se njihov davno izgubljeni otac pojavi za Božić u njihovom obiteljskom dvorcu.

A Boy Called Christmas

Ovaj film baziran je na istoimenoj knjizi Matta Haigha i priča nam priču o podrijetlu Djeda Mraza kroz avanture kroz koje je prolazio dok je bio dječak.

Love Hard

Ovo je romantična komedija o djevojci (Nina Dobrev) koja otputuje na drugi kraj države kako bi se uživo našla s dečkom kojeg je upoznala online. No, kada je došla, shvaća je da je prevarena i da se osoba s kojom se dopisivala pretvarala da je netko drugi.

Ali, da ne bi sve propalo, prevarant ju je odlučio upoznati s pravom osobom zbog koje je djevojka došla, ali se zauzvrat prvo morala pretvarati da je djevojka tog prevaranta. 
 

The Claus Family 2

Radnja ovog filma odvija se oko dječaka Julesa koji mrzi sve vezano uz Božić. No Jules će, nakon što se njegov djed teško razboli, saznati tajnu o čarobnom nasljeđu svoje obitelji i shvatiti da samo on može spasiti Božić.

Single All The Way

U ovoj romantičnoj komediji, Peter odlazi u posjet svojoj obitelji za praznike i nagovara svog prijatelja Nicka da mu glumi dečka kako bi ga obitelj prestala zadirkivati zbog toga što je 'single'. No, situacija se zakomplicira kada Peteru mama namjesti spoj na slijepo.

The Nutcracker

Ako već niste imali priliku pogledati balet 'Orašar', onda je filmska verzija odlična za upoznavanje priče o jednoj od najpoznatijih figurica na svijetu. Radnja ovog filma započinje kada djevojčica Clara dođe u čarobnu zemlju orašara i miševa gdje će dobiti zadatak da obrani Zemlju Slatkiša od zle kraljice.

Moramo vam reći da će u jednom trenutku doći do neočekivanog obrata. 

Uživajte!

Tvoja reakcija?