Prvi 463 pregleda 02. listopada 2018.

Ovo nije još jedna priča o superjunaku!

Continental Film

Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo vidjeti na velikom platnu, naročito jer ga je utjelovio Tom Hardy

Nakon svih klasičnih superjunaka kojih je Hollywood već pun, u kina nam dolazi jedan posve drukčiji superjunakVenom. Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo vidjeti na velikom platnu, naročito jer ga je utjelovio Tom Hardy.

A koliko je zaista strašan i zašto njegova pojava utjeruje strah u kosti imate priliku doznati već od 4.10. kada film stiže u domaća kina i IMAX.

 | Autor: Continental Film Continental Film

Do sada poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, Venom je zasluženo dobio vlastito filmsko ostvarenje na radost mnogobrojnih fanova. Priča o Venomu nikako nije klasična priča o superjunacima. Radi se o potpuno novom poimanju dobra i zla i o likovima koji su istovremeno i glavni junaci i glavni zlikovci. Nekad je teško razaznati razliku a ta razlika je Venom. Ove jeseni vidjet ćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak.

Uz TomaHardyja, glavnu ulogu igra i Michelle Williams

 | Autor: Continental Film Continental Film

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postaje domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.

Osim Toma Hardyja, glumačku postavu pojačala je i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija).

Lik osmišljen 1988. godine

 | Autor: Continental Film Continental Film

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak.

Uskoro stiže u kina!

 | Autor: Continental Film Continental Film

U petak 5.10.2018. u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split u sklopu eventa „Večer superjunaka“ održat će se posebna projekcija ovog najnovijeg holivudskog blockbustera. Sve posjetitelje očekuje Hell Energy piće dobrodošlice , a najsretniji imaju priliku osvojiti limitirano izdanje stripa! Kako u filmu "nastupa" i Ducati Scrambler u predvorju Cineplexxa City Center one East bit će prigodno izložen najnoviji Ducati Scrambler 1100 Special. Isti motor može se pogledati, a zainteresirani kupci i isprobati, kod hrvatskog uvoznika Ducatija, u Ducati salonu, na Samoborskoj cesti 213, Zagreb.

Venom - od 4.10. u svim kinima i IMAX-u!

 | Autor: Continental Film Continental Film

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve