Prvi 741 pregleda 03. kolovoza 2019.

Ovo nikako ne bismo trebali napraviti nakon prekida

Unsplash/dominos Instagram

Svi smo se barem jednom u životu suočili s (bolnim) prekidom i premda nije lijep osjećaj biti onaj koji prekida vezu, još je gore kada netko ostavlja nas.

Kako piše EliteDaily, neke stvari koje nikako ne bi trebali napraviti nakon što nas napusti partner su slanje SMS-a bivšem/oj, kucanje na vrata, osvećivanje...

Ipak, sve nabrojano još uvijek nije na vrhu popisa kao najveća pogreška nakon prekida.

Naime, dr. Gary Brown, istaknuti terapeut za parove u Los Angelesu, tvrdi kako je najveći propust ne aktiviranje opcije "unfollow" ili "unfriend" na Instagramu, Snapchatu, Facebooku ili nekoj sličnoj društvenoj mreži.

via GIPHY

Postoje čak i istraživanja koja idu u prilog takvoj tvrdnji. Prema istraživanju iz 2012. godine, objavljenom u časopisu Cyberpsychology, Behaviour and Social Networking, praćenje bivših partnera putem društvenih medija je vrlo štetno. Ljudi koji su ostali prijatelji na Facebooku sa svojim bivšima, duže su se oporavljali od prekida od onih koji su bivše jednostavno uklonili s liste frendova.

via GIPHY

Isto tako, nije novost da na društvenim mrežama svi objavljujemo samo lijepe i zabavne trenutke iz života, a vidimo li da je netko koga smo voljeli nastavio živjeti punim plućima, teško ćemo ostati suzdržani na to.

Dakle, svakako je najpametnije nekoga u potpunosti izbrisati iz života. Oporavak će zasigurno trajati kraće.

via GIPHY

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Istina, baš istina