Prvi 21785 pregleda 22. ožujka 2019.

Ovo su 3 horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

couplegoals@instagram

Tko je najprivlačniji?

Prema Rankeru, ovo su najseksi znakovi zodijaka.

ŠKORPION

Škorpion je najseksi znak među svim znakovima zodijaka. Škorpioni imaju prirodnu moć privlačenja i ne moraju se ni truditi da te natjeraju da im jedeš iz ruke. Ne znaš ni sam opisati što te to kod Škorpiona privlači, ali jednostavno im ne možeš odoljeti. Jako su misteriozni, malo čudni, ali uvijek im možeš vjerovati. Ako želiš osvojiti Škorpiona, moraš biti zanimljiv, drugačiji, umjetnički tip.

LAV

Lavovi su drugi po redu najseksi znak zodijaka, ali nemoj im to reći jer će se uvrijediti što nisu prvi. Lavovi imaju svoje principe, tople su osobe i uvijek su optimistični. Oni definitivno znaju kako se dobro provesti i uvijek se druže s cool ljudima. Jednostavno zrače toplinom i karizmom što privlači apsolutno sve oko njih. Ako se Lav zainteresira za tebe, bit ćeš centar njihovog svijeta, a osim toga, u svemu su bolji od bilo koga ikad. Jedini problem može biti to što zahtijevaju jako puno pažnje i znaju biti teški. Svi padaju na njihov osmijeh, a privlače ih glasni i drugačiji ljudi.

RAK

Rakovi su najveći romantičari i uvijek će zapamtiti svaku sitnicu zbog čega će se drugi osjećati posebno. Ako si s njima u vezi, zapamtit će datum kad ste se upoznali, prvi put poljubili ili prvi put jeli sendvič skupa. Osim toga, dobro kuhaju. Jedini problem je što su emocionalni i nametljivi. Ako želiš osvojiti Raka, pričaj o svojoj mami, a obožavaju kada ljudi puno plaču i stalno traže pomoć.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    paaa možda je istina