Prvi 23327 pregleda 06. rujna 2024.

Ovo su 4 najdvoličnija horoskopska znaka

canva

Evo koji znakovi Zodijaka slove za izuzetno dovolične osobe

LAV

Lavovi, uvijek puni samopouzdanja i šarmantni. No, oni su često i dramatični i vole se poigrati različitim ulogama. Često vole privlačiti pažnju bez da razmisle je li to pravi način. Ne treba vas čuditi da im je draže da vaš rođendan i zabavu pretoče u svoju dramu.

RAK

Nježni i super-senzitivni. Ali, njihova osjećanja su uvijek na obrtu. Tako, Rakovi vole i tračati o drugima iza njihovih leđa, ali ne nužno iz "podmuklih" razloga.

RIBA

Kao i Rakovi, Ribe su zaglavljeni u emotivnom ringišpilu. Ali, Ribe su vrlo empatične osobe i rado će reći bijelu laž, da bi vam smirili osjećanja. Ali tako nastupa i dvoličnost, jer će željeti da budu ono što je vama najpotrebnije u tom trenutku.

ŠKORPION

Škorpioni su uvijek privatne i pomalo mistične osobe. Oni otkrivaju ono što žele da se čuje i vidi, a ostalo mogu zadržati za sebe do kraja života. No, oni će često lagati da bi se sve odvijalo u njihovu korist. Oprostit će sami sebi što će vas možda nasamariti, ali će se truditi da to učine na "najbezbolniji način" za vas, piše Avaz.

Tvoja reakcija?