Prvi 3342 pregleda 04. kolovoza 2019.

Ovi horoskopski znakovi stalno mijenjaju raspoloženje

Unsplash/dominos Instagram

Dok na nekim ljudima ne možemo dokučiti kako se u određenom trenutku osjećaju i čini nam se kao da su totalno 'flegma', postoje i oni kojima se raspoloženje mijenja iz sata u sat. Oni sva svoja raspoloženja i emocionalna stanja 'rado' dijele s drugima.

Kako piše EliteDaily, ova četiri znaka su poprilično emocionalno nestabilna, teško je pratiti njihove intenzivne i česte promjene raspoloženja zbog čega nerijetko mogu biti teret kako sebi tako i drugima.

OVAN

Kad ovaj horoskopski znak postane emotivan, njegova okolina se mora dobro pripremiti. Oni u jednoj minuti mogu biti potpuno hladni i suzdržani, a u drugoj pretjerano sretni i hiperaktivni. Nakon svega toga, još mogu postati bijesni i isprovocirani najmanjom sitnicom. Moglo bi se reći da Ovan sav spektar emocija osjeća odjednom, što može biti pomalo zbunjujuće, ali kada se naviknete na njihovu promjenjivost, lakše ćete se s time nositi.

via GIPHY

BLIZANCI

Postoji tvrdnja o tome kako se za većinu blizanaca može reći kako u sebi kriju dvije odvojene osobnosti. Jedna od tih osobnosti je slatka, opuštena i potpuno spremna za odrađivanje svakodnevnih obaveza s lakoćom. Druga osobnost je dramatična, nepredvidljiva i osjetljiva. Ukoliko dogovoriš spoj s blizancem, pripremi se da ćeš imati osjećaj kao da si izašao s dvije različite osobe.

via GIPHY

RAK

Rakovi su poznati plačljivci zodijaka. Naime, njima vlada Mjesec, a to u astrologiji podrazumijeva mjesto odakle dolaze sve ljudske emocije. Budući da njima vlada mjesec, duboko su pod utjecajem svih faza lunarnog ciklusa, što u biti znači da se njihovo raspoloženje drastično mijenja, gotovo svaka dva dana, ako ne i manje.

via GIPHY

ŠKORPION

Škorpionom upravlja Pluton, koji je planet tame i opsesije, što bi značilo da ovi znakovi često vode unutarnje bitke radi pesimističnih misli i loših raspoloženja. S druge strane, kada nisu depresivni, skloni su pretjeranoj ushićenosti pa njihove sretne faze također mogu biti jednako iritantne.

via GIPHY

Imate li vi iskustva s ljudima promjenjivog raspoloženja?

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ups...