Prvi 5341 pregleda 11. travnja 2019.

Ovo su dva najpametnija horoskopska znaka!

fashiongalsz/instagram

Nije uvijek sve u kvocjentu inteligencije

Bilo da ste autoritativni Ovan ili brižljivi Rak, svaki znak zodijaka ima svoje najatraktivnije osobine. A ako slučajno već niste shvatili, horoskop utječe na sve životne aspekte, pa tako i inteligenciju. Onda, koji znak je najpametniji? Koliko želite pročitati svoje ime na ovom super kratkom popisu? Reader' s Digest zna jeste li vi jedan od dva najinteligentnija, odnosno najpametnija horoskopska znaka.

via GIPHY

Vodenjak i Škorpion najpametniji su znakovi zodijaka, kažu astrolozi - ali iz dva vrlo različita razloga. Oni koji su rođeni pod znakom Vodenjaka imaju najviše razine analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnim sposobnostima i IQ-om. Škorpioni, s druge strane, imaju pametnija shvaćanja: najbolje su realno procjenjivati ​​i razumjeti svijet u cjelini.

via GIPHY

To ne znači da drugi znakovi zodijaka nisu inteligentni na svoj način. Blizanci i Vage također imaju razne sposobnosti, kaže astrolog Neil Crabtree. Rak i Ribe su najosjetljiviji: drugim riječima, oni se ističu prepoznavanjem i rasuđivanjem vlastitih i tuđih osjećaja.

S druge strane, zemljani znakovi - Bik, Djevica i Jarac - pokazuju praktičnu inteligenciju, a znakovi vatre (Ovan, Lav i Strijelac) su najintuitivniji, što ih čini sklonijima da preuzmu rizike i vodeće pozicije. Sada kada znate 'gdje leži' vaša inteligencija, usredotočite se na nju i izvucite najbolje što možete iz tih segmenata. Sretno!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg