Prvi 1487 pregleda 25. kolovoza 2022.

Ovo su najbolje i najgore supruge po horoskopu

reuters/pixsell/CANVA

Ako vas je ikada zanimalo u kojim horoskopskim znakovima su rođene najbolje, a kojima najgore supruge, nastavite čitati jer smo za vas pronašli odgovore

Rak

Žene rakovi su vrlo emotivne i predane, a, kako piše 24sata, takva emocionalna izloženost ih često dovede do slomljenog srca.

No unatoč tome što ih je vrlo lako povrijediti, pripadnice ovog horoskopskog znaka su pravi izbor za stabilnu i dugoročnu vezu.

via GIPHY

Vole ideju braka i zajednice i to je nešto što njihovom životu daje smisao.

Riba 

Žene koje pripadaju ovom horoskopskom znaku su vrlo inteligentne, a imaju i onu ljupku stranu koju nikada nećete moći zaboraviti.

via GIPHY

Vole sofisticiran život i uživanje ​​u finoj hrani i dobroj glazbi i, iako možda na prvu djeluju malo sramežljivo, čim se počnu osjećati ugodno u vašoj blizini, otkrit će vam sve tajne svog srca.

Vaga

Vage su vrlo emotivne i najljubazniji horoskopski znak. Uvijek nastoje biti pozitivne i sretne, ali to ih ne sprječava da se nose s bilo kakvim sukobima u braku.

Vaga neće moći mirno zaspati dok ne riješi svađe s partnerom i zato će inzistirati da se problemi riješe što prije.

via GIPHY

Također, svojim ambicijama uvijek potiču svog partnera da bude najbolja verzija sebe.

Bik

Jednom kada pronađe nekoga koga voli, žena bik je vrlo posvećena. Ništa neće biti važnije od osobe koju vole, posvetit će svoj životi i truditi se da joj uvijek udovolji.

via GIPHY

Zbog činjenice da su inteligentne, ako želite privući pozornost žene bika, morat ćete izazivati njezin um zajedno s tijelom, a to nije lako postići.

Vodenjak

Ove su žene vrlo impulzivne jer ne podnose dosadu. Ako imaju osjećaj da su zapele u kolotečini, odmah će nešto poduzeti. Stoga, ako vidi da veza ako vidi da nikamo ne ide, otići će i pronaći nešto uzbudljivije.

via GIPHY

Osim toga, žene vodenjaci su vrlo pametne i žele da im partner parira.

Jarac

Ove žene kad nešto odluče, to će i postići, na ovaj ili onaj način. Kada je u pitanju multitasking, pripadnice ovog horoskopskog znaka ovdje apsolutno dominiraju. 

via GIPHY

Briga o djeci, kući, poslu i, što je najvažnije, vođenje sretnog bračnog života, za jarčice ne predstavljaju nikakav problem.

Blizanci

Žene blizanci su lukave. U jednom trenutku će biti najbolja supruga koju možete poželjeti, s riječima punim ljubavi i brižnim djelima, a u sljedećem će se potpuno predomisliti.

via GIPHY

Ako se želite oženiti ženom u znaku blizanca, morate znati da postoje dvije njene strane s kojima ćete morati živjeti.

Škorpion

Pripadnice ovog horoskopskog znaka imaju vrlo visoke standarde i, ako te standarde ne ispunjavate, vaša veza s njima je osuđena na propast. 

via GIPHY

Upravo zato, samo rijetki mogu 'ukrotiti' ženu škorpiona.

Djevica 

Djevice su organizirane i misle da točno znaju što je pogrešno, a što ispravno. Da biste mogli živjeti sa ženom djevicom, morat ćete prihvatiti činjenicu da će sve morati ići njezinim putem.

via GIPHY

No, s druge strane, ako joj udovoljite, doživjet ćete nevjerojatnu ljubav i tretman kakav nikada prije niste imali jer duboko u sebi ona razumije što trpite zbog nje i trudit će se ugoditi vam što više.

Lav 

Za žene u znaku lava morate znati da, ako ne dobije ono što želi, netko će biti povrijeđen.

Ona se neće duriti, ona će bjesniti. Zato dvaput razmislite prije nego što se upustite u vezu s njima.

via GIPHY

Ali, još jedna stvar koju treba reći je da kada jednom osvojite njezino srce, doživjet ćete bezuvjetnu ljubav. Jer one kada vole, vole zauvijek.

Ovan

Žene rođene u znaku ovna vrlo su kompetentne i vrijedne divljenja tako da nema sumnje da ćete se odmah zaljubiti u ovakvu ženu. Vrlo je odana u braku, ali očekuje nešto zauzvrat.

via GIPHY

Stoga, ako joj ne date ono što želi, otići će i pronaći nekoga tko hoće, a svi jedva čekaju da im se pruži ta prilika.

Strijelac 

Ove žene su vrlo strastvene i ne mogu dugo ostati na jednom mjestu jer ne podnose dosadu ili stagnaciju. Čim osjete da ih netko ili nešto sputava, pobjeći će i nikada se više neće vratiti.

via GIPHY

Stoga, prihvatite ih onakvima kakvi jesu i nikada ih ne pokušavajte ukrotiti jer nećete uspjeti i požalit ćete.

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?