Prvi 13422 pregleda 28. lipnja 2019.

Ovo su najbolji horoskopski parovi

PIXABAY

U astrologiji svaki znak ima svoj element, a to su zemlja, zrak, voda i vatra. Ti elementi zajedno s modalitetom i polaritetom crtaju kvalitete koje povezuju određene znakove. Svaki horoskopski znak tako ima posebnu kemiju s određenim znakovima, a evo tko je tvoj savršen spoj po horoskopu.

OVAN

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Blizanci: Ovaj horoskopski znak ima tu posebnu moć da te drži zainteresiranim. Za njih se ne moraš brinuti da će te gušiti jer su jako samostalni, no opet će biti tu kad će vam trebati. Predlagat će ideje za spoj, započinjati nove teme tijekom razgovora i uz njih ti nikada neće biti dosadno.

Lav: Lavovi su vatreni znak koji voli zabavu i igrice više nego što ih ti voliš. Vole koketirati i flertati, a to te zabavlja. Lav će podržati tvoje ideje i želje zbog čega ćeš se osjećati super važnim, a to ti odgovara. Uz njih ćeš moći biti ono što jesi i nećeš se morati prilagođavati. Jedno drugoga ćete uzdizati do najboljeg izdanja i zbog toga će uvijek biti iskre u vašem odnosu.

Vodenjak: Ovaj znak ima nevjerojatnu karizmu koja će te užasno privući. Vodenjak je jako pouzdan, njemu možeš reći sve tajne i on će ih vjerno čuvati. Svakom od vas u nekom trenutku treba malo vremena u miru, za sebe, što ćete oboje razumijeti i to je savršeno. No, njima je prijateljstvo mnogo puta važnije od romanse, pa pripazi da ne primaš pogrešne signale.

BIK

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Škorpion: Možda Škorpion i ti imate različite osobnosti, ali iznenadit ćeš se koliko si zapravo odgovarate. Svidjet će ti se način na koji on ostaje prizemljen, isto kao i ti. Škorpion na vezu gleda kao na investiciju u koju stalno treba ulagati da bi opstala. U vezu će zato uložiti 100 posto sebe, a ti ćeš ga dobro pratiti.

Rak: Oni vole udobnost i luksuz kao što ih i ti voliš. Vole druge razmaziti i uzet će u obzir svaku tvoju želju, što će se tebi jako svidjeti. Jako su emotivni pa možda možeš pomisliti da će te to odbiti. No, zapravo će to i tebi pomoći da se otvoriš i pokažeš osjećaje. 

Vaga: S Vagom dijelite omiljeni planet: Veneru, koja predstavlja ljubav i zadovoljstvo. Oboje imate meku, romantičnu stranu s unutarnjom čežnjom za ljubavlju, čak i ako ti to ne želiš priznati. Vaga će te natjerati da izađeš van i zabaviš se, ali nikad te neće tjerati da radiš nešto što ti nije ugodno. 

BLIZANCI

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Ovan: Ovaj znak je pun kreativne energije kojoj jednostavno ne možeš odoljeti. Postoje razne stvari koje ti Ovan može pokazati, a u tome i ti možeš otkriti svoj potencijal. Oboje ste uvijek spremni za dobar provod i time održavate svoj odnos svježim. Drugi ljudi ti brzo dosade, ali s Ovnom ne moraš brinuti oko toga.

Škorpioni: Ovaj znak i njegove emocije savršeno se poklapaju s tvojima. Na kraju će te privući svojom emocionalnom dubinom, koja će te fascinirati, a ujedno će te privlačiti nečime što nećeš moći ni objasniti. Odnos sa Škorpionom bi u početku mogao biti neobičan, ali ubrzo ćete se oboje opustiti.

Blizanci: Vi ste si jako kompatibilni! Blizanac ima prilagodljivu osobnost, baš poput tvoje, a ona nudi beskrajne mogućnosti za učenje i nova iskustva. Oboje ste fleksibilni, lako međusobno komunicirate i nikad vam nije dosadno.

RAK

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Škorpion: OIako se ni vi ni Škorpion nećete lako otvoriti drugim ljudima, jednom kad nekoga pustite u svoj život, to je to. Vjerni ste i znate kako zadržati odnos živim, zbog čega je vaša veza ona za 'cijeli život'.

Bik: Ovaj znak se najviše povezuje s udobnošću i luksuzom, pa će donijeti uzbuđenje u vašu vezu. Njima, pak, odgovara vaša brižnost i privrženost. To dovodi do stupnja stabilnosti u odnosu koji ćete zajedno cijeniti. U vezi ćete se osjećati sigurno i nećete se morati brinuti da ćete ikada biti povrijeđeni. Bik također ima skrivenu, romantičnu stranu u koju ćete se odmah zaljubiti. 

Djevica: One cijene savršenstvo i traže ga u svakom području života, osobito u odnosima s drugima. Njihove zemaljske vibracije su postojane i zbog njih ćete se osjećati jako dobro. Djevica se može prilagoditi vašim potrebama brže nego itko, a to vam odgovara. Djevice su vrijedni radnici i učinit će sve što je potrebno za zajednički sretan i zdrav odnos. 

LAV

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Vaga: Ovaj znak dijeli tvoju zavodljivu prirodu i vodi se onom 'samo igra, ništa posao'. Oboje romantizirate stvari i ponekad dramatizirate. To je ono što vašu vezu čini tako zabavnom. Vage su tvoj izvor neprestane pažnje, a vi ste njihov izvor beskrajne inspiracije. Između ova dva znaka postoji velika količina kemije.

Djevica: Ona osigurava zdravu dozu realizma u odnosu, što je tvom znaku definitivno potrebno s vremena na vrijeme. Odlaganje odgovornosti je jedna od vaših omiljenih aktivnosti, ali Djevice će pokazati da im je stalo tako što će ti pomoći da zajedno obavite posao. One tebi pomažu da se bolje brineš o sebi, a ti im zauzvrat osiguravaš stalni izvor ljubavi i zahvalnosti. 

Ovan: Njihov znak se podudara s tvojim vatrenim duhom i unutarnjom strasti za životom. Oboje ste puni kreativnosti, inspiracije i motivacije koja se samo poboljšava što ste više zajedno. Vaša veza bi mogla biti jako strastvena i puna ljubavi. Voljeti Ovna (i biti voljen od strane jednog) je jedno jako nezaboravno iskustvo.

DJEVICA

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Rak: S ovim znakom dijeliš jako puno sličnih karakteristika. Odlično se nadopunjujete, imate zajedničke aktivnosti i volite se družiti s istim tipovima ljudi.

Jarac: Ovaj zemljani znak razumije tvoju potrebu za konstantnim radom. Tebi je karijera jako bitna, a najbolji ti je odnos onaj koji ide glatko i polako. Jarcu to odgovara jer i sam ima vlastite ambicije koje ganja. U kombinaciji, vas dvoje možete biti sretni bez ikakve drame! 

Bik:  Ovaj horoskopski znak će od šarma te 'izuti iz cipela'. Toliko si fizički i karakterno odgovarate da će drugi parovi biti ljubomorni. Bik te nikada neće ostaviti na cjedilu i zbog toga kod tebe ima veliki plus.

VAGA

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Lav: S ovim znakom bi te mogla čekati uzbudljiva i strastvena veza u kojoj ćete oboje 'izgorjeti' od ljubavi. Romantični spojevi, kupke i pokloni učvrstit će vaš odnos do te razine da nećete moći provesti ni dan razdvojeni.

Bik: Bikovima je romantika drugo ime. Također su borbeni i tvrdoglavi pa ćeš ponekad morati popustiti da imaš mira.. Bik je više povezan s fizičkim i senzualnim stranama svoje osobnosti, pa će ti pomoći da se i sam prepustiš strastima. Oživjet će sve tvoje ideje i snove. 

Vodenjak: Ovaj znak je jako inteligentan, baš kao i tiU početku će s tobom htjeti biti samo prijatelj, ali iz prijateljstva ponekad dolazi i do ljubavi. Kod njih će te najviše privući ekscentričnost i samopouzdanje.

ŠKORPION

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Bik: On poštuje tvoje želje i odluke toliko da neće nijednu donijeti bez da tebe pita. Bik je vjerojatno jedini znak koji je senzualan i samopouzdan zank u istoj mjeri kao i ti, pa bi vaša veza mogla biti neraskidiva.

Rakovi: Ovaj znak kao da ti gleda u dušu i zna gdje si ranjiv. Ti si na prvu nepristupačna i tvrdoglava osoba, a u sebi kriješ tonu emocija. Kao partner, rak će ti pružiti pažnju dok god ne makneš 'oklop'. Kemija između vas je nevjerojatno snažna i svi je odmah primijete.

Blizanci: Vaš zajednički odnos gradi se na misterioznosti i međusobnom istraživanju. Ne otkrivate si sve detalje, kako bi vam veza uzbudljiva. Uživate u igrama i igricama, ali kad trebate biti ozbiljni, ozbiljni ste.

STRIJELAC

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Strijelac: Vas dvoje si savršeno odgovarate. Oboje ste optimistični i veseli, a drugi parovi će se rado htjeti družiti s vama. Za vas vrijedi pravilo da ne idete spavati posvađani. Zbog toga će vaša ljubav rasti iz dana u dan.

Vodenjak: Ovaj znak vas jako fascinira. Formiraš svoje mišljenje na temelju iskustava i nitko ti ne može reći drugačije. Vodenjak je drugačiji i tvrdoglavo odbija prihvatiti tvoju verziju istine kao stvarnu istinu. To može dovesti do sukoba, ali oboje volite dobru verbalnu raspravu i hranite se intelektualnim razgovorima.

Ribe: One su prevrtljive, fleksibilne i uvijek u pokretu. Njihova vodena energija bi u početku mogla zvučati pre opsesivno, ali daj joj priliku da stekne povjerenje. Oboje trebate neovisnost, a budući da razumijete tu potrebu, uvijek je i imate.

JARAC 

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Jarac: Ovaj znak je strog i tvrdoglav pa moraš paziti što ćeš mu reći. Svaka ih sitnica može razljutiti, a to kod vas budi vatru. Imate veliko međusobno povjerenje i nećete dopustiti da vam netko naruši odnos. Zajedno ćete se udružiti protiv svih neprijatelja.

Djevica: Kao i djevica, vi ne pristajete na avanture. Za vas je idealna ozbiljna veza jer ne volite udvaranja. Djevica je optimistična i dovoljno energična da se s njom vidite na duže staze.  

Bik: Vi dijelite iste vrijednosti, što ima smisla jer ste oboje znakovi zemlje. Oboje ste poslovni i ambicizni znakovi. Odgovoran ste par koji pristaje samo na savršenstvo. 

VODENJAK

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Ovan: Ovaj znak je toliko zabavan i neodoljiv da se u njega zaljubljuje na prvi pogled . Pomalo si ekscentrična osoba, a Ovan tvoju jedinstvenost obožava. Također ste oboje vrlo neovisni i odbijate biti ograničeni bilo čijim pravilima. Ovaj zajednički duh buntovnosti ometa druge, ali vas dvoje time samo napredujete!

Vaga: Vas dvoje ste u paru više inteligenti nego strastveni. Ti si znak koji je najviše povezan s briljantnošću, tako da se osjećaš kao da moraš ljudima pojednostavljivati što im pričaš. Najbolje će te razumjeti upravo Vodenjak, koji te već zna u dušu. 

Blizanci: Ovaj znak ima nevjerojatnu karizmu, osvojit će te na prvi pogled. Zavodljivi su, veseli i zabavni, pa će ti vrijeme provedeno s njima biti nevjerojatnoNo, morat ćeš povući uzde da vaša veza ne postane samo zabava.

RIBA

 | Autor: unsplash/ilustracija unsplash/ilustracija

Strijelac: On je hrabar i drzak, a u početku će vjerojatno biti i previše energičan za vaš ukus. Međutim, toliko će vas šarmirati da ćete 'pasti s nogu'. Vi ste najuzbudljiviji znakovi zodijaka i to vas dobro povezuje.

Jarac: On je iznenađujuće kompatibilan s tvojim znakom. Ti si osjetljiviji znak sa željom da se oslobodiš od stvarnih problema. Oni su strogi i ozbiljni, pa se zbog toga neće odmah zaljubiti u vas. No, kad se zaljubite, neće vam biti kraja.

Vaga: Ovaj znak s vama dijeli vrlo malo kvaliteta, ali možete imati jako dobar odnos. Ti si promjenjiv vodeni znak, ispunjen do vrha emocijama i potrebom da se povučeš u svoj svijet. Oni su kardinalni zračni znak, dinamični i veliki intelektualci. Zbog urođenog šarma u vezi se ponašate kao djeca.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    slatkoo :P