Prvi 1385 pregleda 27. siječnja 2020.

Ovo su najupečatljiviji trenuci s dodjele Grammyja

MONICA ALMEIDA/REUTERS/PIXSELL

Billie Eilish je potpuno izdominirala 62. dodjelu Grammy nagrada. Najmlađa je pjevačica ikad koja je osvojila 'Veliku četvorku', a kući je ponijela ukupno pet nagrada.

Billie Eilish i njezinih 5 nagrada

Billie je otišla kući s nagradama: najbolja nova izvođačica, pjesma godine, najbolja snimka godine, album godine i najbolji pop album. Osim Billie, brdo nagrada je pokupio i njezin brat Finneas koji je zajedno s njom napisao i producirao album. I ovime su ušli u povijest, pogotovo Billie, kao najmlađa izvođačica kojoj je pošlo za rukom osvojiti sve ove nagrade na jednoj dodjeli.

Oproštaj od Kobeja Bryanta

Svijet je potresla tužna vijest o helikopterskoj nesreći u kojoj je poginulo devet osoba, među kojima su bili jedan od najpopularnijih košarkaša svih vremena Kobe Bryant i njegova kćerka Gianna. Dodjela je bila još tužnija utoliko što se održavala u 'domu LA Lakersa'- Staples Centeru gdje je košarkaš proveo 20 godina svoje karijere. Posebno je emotivna bila izvedba Alicie Keys i Boyz2Mena koji su se pjesmom 'It's So Hard To Say Goodbye to Yesterday' oprostili od košarkaške legende.

Ups! Nick Jonas je pjevao s hranom među zubima

Okej, Jonas Brothersi su se vratili na velika vrata i na oduševljenje svih svojih obožavateljica. No, najmlađi Jonas imao je nezgodu prilikom nastupa, ako se to tako može nazvati.

Obožavatelji su primijetili da je među zubima imao ostatke hrane. Naravno, odmah su krenule šale na njegov račun i sad svi pišu da bi ga mogli sponzorirati proizvođači paste za zube. Ajoj...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?