Prvi 242 pregleda 18. lipnja 2019.

Ovo su najbolji trenuci s MTV Movie & TV Awardsa

MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

Dodjela nagrada prošla je jako dobro, ponajviše zahvaljujući voditelju, glumcu Zacaharyju Levyju. Kao i na svakoj dodjeli nagrada zvijezde su prošetale u najboljem izdanju, pozirale na crvenom tepihu i održale pobjedničke govore. Evo kako je to sinoć izgledalo.

Svečana dodjela MTV Movie & TV nagrada održana je u Kaliforniji i za televizijske ekrane opet prikovala puno ljudi. Publiku je dočekao domaćin i voditelj, glumac Zachary Levy, koji je bio najpozitivniji lik te večeri, a ovo su ostali najbolji trenuci s dodjele. 

1. Govor Sandre Bullock

Sandra Bullock je otvorila dodjelu nagrada. Sama je primila onu za najbizarniju scenu iz filma 'Bird Box', a tijekom govora posvetila ju je svojoj djeci Laili i Louisu. Film je nazvala edukativnim i zapitala se zašto ona nije ništa sično napravila za svoju djecu.

Kad je došla kući rekla im je: "Gledajte, mama je ovo učinila za vas. Iako film ne možete pogledati dok ne napunite 21 godinu, kad ga pogledate shvatit ćete da ne postoji nešto što ja ne bih učinila za vas." Priznala je kako ju je sin zamolio da snima film o superjunacima pa ga je povela sa sobom da upozna one iz Avengersa (ako već sama nije jedna od njih). Slatko.

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

2. Ispovijest 'The Rocka'

Dwayne The Rock Johnson publici je tijekom govora priznao kako mu je bilo jako teško probiti se u Hollywoodu. Zbog svog porijekla i izgleda se najviše borio. Tražio je svoje mjesto pod svjetlima reflektora pa je čak i promijenio izgled kako bi se svidio agentima i redateljima. No, na kraju je zaključio da se nema smisla mijenjati jer će Hollywood, ako je to tako suđeno, doći njemu, a ne on Hollywoodu. Bravo!

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

3. Lana Condor i Noah Centineo osvojili nagradu za najbolji filmski poljubac

Zvijezde filma 'To All The Boys I've Loved Before', Lana Condor i Noah Centioneo, osvojili su nagradu za najbolji poljubac. Noha se na kraju zahvalio Laninim usnama na dobrom ljubljenju. Haha, urnebesan je.

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

4. Pjevačica Lizzo izvela pjesmu 'Juice'

Električna izvedba pjesme 'Juice' oduševila je publiku. Rsplesala je okupljene zajedno sa svojim genijalnim i talentiranim plesačicama i njezin je nastup bio pravi gušt gledati.

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

5. Brie Larson sa sobom na pozornicu povela dvije dvojnice

Kapetanica Marvel, Brie Larson, sa sobom je na pozornicu je povela dvije dvojnice, Renae Moneymaker i Joannau Bennett. Zahvalila im se i rekla da nikad ne bi mogla uspjeti bez njih. Doslovno. Awww...

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

6. Žrtve R. Kellyja osvojile nagradu za najbolji dokumentarac

Žrtve R.Kellyja osvojile su nagradu za najbolji dokumentarni film. Nagradu je preuzelo sedam žena koje su svojim pričama izašle u javnost i progovorile o grozotama koje im je učinio. Bravo!

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

7. I za kraj, Noah s kamerom na crvenom tepihu

 | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

Da, Noah je na dodjelu stvarno dofurao svoju kameru i fotkao ljude. Genijalno.

Ovdje možeš pogledati cijelu listu pobjednika.

Koji je vama bio najbolji trenutak ako ste gledali dodjelu?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    preeeekul :D