Prvi 427 pregleda 20. svibnja 2021.

Ovo su najcool pametni telefoni za generaciju Z!

Promo

Ima li vaš mobitel moćne kamere? Može li baterija vašeg mobitela trajati dovoljno dugo da prati vaš životni stil? Možete li s pouzdanjem reći da vaš pametni telefon ima „top“ zaslon? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili ne, vrijeme je za nadogradnju!

Novi Samsung Galaxy „Awesome“ pametni telefoni - Galaxy A72, A52 i A52 5G - trenutno su najcool uređaji. Bilo da se radi o objavljivanju savršenog selfieja na Instagramu ili snimanju sljedećeg najvećeg hita na TikToku, vaš pametni telefon iz Samsung Galaxy A serije ključ je za vladanje svijetom društvenih medija.

Zašto su ovi pametni telefoni toliko popularni?

1. Poziv svim kraljicama TikToka i Instagrama

Novi pametni telefoni iz Samsung Galaxy A serije snimaju fotografije i videozapise u profesionalnoj kvaliteti, a svestranost i snaga četverostruke kamere od 64MP lako hvata i najsitnije detalje. Kako bi vaš selfie stvarno bio bomba, možete iskoristiti do 30 dostupnih različitih filtera na bazi umjetne inteligencije kako bi skupljali lajkove bez prestanka. Zašto ne iskoristiti sve filtere za jedan fantastični TikTok video?

2. Oprostite se s nekvalitetnim slikama

Uhvatite svaki detalj noćnih scena uz pomoć Night Mode načina rada kamere. Ako niste sigurni želite li u trenutku snimiti video ili fotografiju, snimite 4K video i pretvorite ga u fotografiju visoke rezolucije od 8MP samo jednim dodirom zahvaljujući 4K Video Snap opciji. 

3. Uživancija u sadržajima

Želite vidjeti što drugi objavljuju u visokoj rezoluciji i kvaliteti prikaza? Neka vaši sati pregledavanja naslovnica na društvenim mrežama postanu pravi užitak na Super AMOLED zaslonu s visokom brzinom osvježavanja do 120 Hz. A najbolji dio? Ne morate se brinuti za umor očiju uz Eye Comfort Shield značajku koja automatski prilagođava temperaturu boje zaslona temeljem prethodne upotrebe pametnog telefona. Čak i kada zaštita za oči nije aktivirana, zaslon smanjuje plavo svjetlo na manje od 12,5% bez smanjivanja kvalitete. Nevjerojatno, zar ne? 

4. Napokon baterija koja traje

Galaxy A72, A52 i A52 5G nisu samo otporni na vodu i prašinu, već su dizajnirani s povećanim kapacitetom baterije koja može trajati čak dva dana. Ako ste na putovanju zaboravili punjač, ​​nećete morati brinuti o trajanju baterije dok u autobusu, vlaku ili avionu gledate YouTube da ubijete vrijeme.

Svi koji se ne mogu odlijepiti od pametnog telefona znaju koliko se često događaju nespretne nezgode, što često rezultira puknućima te pametnim telefonima s „ožiljcima“ na staklu. Zato je tu Samsung Care+ mogućnost uz koju možete biti potpuno mirni za sve popravke zaslona, ​​koje dodatno dolazi uz produženo jamstvo i pokriće za slučajna oštećenja.

@lucianoplazibat

Proša je test, cili dan je smenom! Ja na nuli šta se tiče energije, a njegova baterija na 60%##WithGalaxy ##GalaxyA52 5G Sadržaj sponzorira Samsung

♬ original sound - Luciano Plazibat

5. Zaboravi na viruse - Samsung je posvećen tvojoj sigurnosti

Bojite se da će višesatno surfanje na pametni telefon donijeti nekakav zlonamjerni softver? Volite da su vaši privatni podatci uistinu zaštićeni? Samsung Knox na Galaxy A pametnim telefonima štiti osobne podatke u stvarnom vremenu. Čak i ako izgubite svoj pametni telefon, nitko neće moći provaliti u bilo koji vaš profil na društvenim mrežama niti preuzeti druge vrijedne uspomene i osjetljive podatke.  

Pogledajte što vam sve pružaju novi pametni telefoni Galaxy A serije te zašto su tako „Awesome“ na službenoj Samsung stranici!

 | Autor:

Iskoristite Samsung Lounge program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung programa vjernosti dostupni su i na Galaxy A52, A52 5G i A72 pametnim telefonima do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija možete pronaći ovdje!

Tvoja reakcija?