Prvi 467 pregleda 11. prosinca 2023.

Ovo su najedgy teen serije koje morate pogledati

screenshot/youtube/Canva

Postoji li bolji način za provesti hladne zimske večeri od gledanja uzbudljivih i pomalo edgy serija? Čisto sumnjamo!

Teen serije oduvijek su popularne među mladima, željnima novih iskustava i otvorenima za razne, čak i tabu teme. Mogu se pronaći brojne serije takve tematike, a mi vam donosimo top 5 najedgy teen serija. Uživajte!

1. Vrijeme je za seks

'Vrijeme je za seks' je češka teen serija koju ekskluzivno možete gledati na streaming platformi VOYO. Ova serija prati tinejdžera Adama koji ima 2 glavna fokusa u životu: izgubiti nevinost i izgraditi plesačku karijeru. Životi članova njegove obitelji u potpunosti će se promijenit kada Adamov otac prizna da je gay i odluči ih napustiti. Kako će se nastaviti životi Adama i njegove obitelji saznajte na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

2. Skins

'Skins' je britanska tinejdžerska komično-dramska televizijska serija koja prati živote skupine tinejdžera u Bristolu koji pokušavaju odrasti i pronaći ljubav i sreću, unatoč roditeljima i učiteljima koji bi radije bili njihovi prijatelji i ljubavnici, nego autoriteti.

3. The Outsiders

'The Outsiders' JoomBoosova je teen serija koja je osvojila cijelu regiju. Ova hit serija govori o novim počecima, a ispričana je iz perspektive tinejdžera Noaha, koji se iz Londona zbog maminog posla diplomata morao preseliti u Zagreb i ponovno potpuno promijeniti okolinu. Ono što treba je pronaći nove prijatelje, uklopiti se u novo društvo i nositi se sa svim problemima tipičnim za sve tinejdžere, ali u potpuno nepoznatoj zemlji. Sve epizode ove popularne serije možete pogledati na JoomBoos YouTube kanalu!

4. Euforija

'Euforija' je američka tinejdžerska dramska televizijska serija koja je zabavila, ali i zaintrigirala brojne tinejdžere. Serija prati grupu srednjoškolaca koji prolaze kroz različita iskustva identiteta, traume, droge, prijateljstva, ljubavi i seksa.

5. Sex Education

'Sex Education' Netflixova je teen serija koja je mnoge zaintrigirala svojom naglašenom seksualnom tematikom. Ova britanska serija prati živote tinejdžera i odraslih koji se bore s raznim osobnim nedoumicama, a koje su često povezane sa seksualnošću i intimnošću.

 

Riješite kviz znanja o seksualnom odgoju i provjerite koliko toga znate o ovoj sočnoj temi.

Tvoja reakcija?