Prvi 1089 pregleda 14. veljače 2023.

Za ove horoskopske znakove Valentinovo će biti 'gorko'

Canva

Na tako poseban dan, stvari se nisu ponajbolje posložile za određene horoskopske znakove. Ova tri dijele određenu dozu nezadovoljstva na današnji dan.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Osjećate da drugi imaju više od vas, a da vi vrlo malo i da je vaš život bio nepravedan. Možda ćete danas provesti dosta vremena bijesni dok gledate prolaznike za koje se čini da imaju prekrasne, savršene živote.

Naravno da nisu savršeni, ali danas se ne možete oteti dojmu kako svi imaju bolje od vas. Ono što je još gore je to što ćete favorizirati tamnu stranu umjesto svjetla, a to je ono što će vas odvesti na put krivnje, srama i ljubomore.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Danas ćete se potruditi pronaći nešto što nije u redu i o tome govoriti. Što je još gore, Valentinovo je, a slučajno nisi u super odnosima sa svojim partnerom. 

Danas ste i zbunjeni, i ljuti, i ne znate zašto, a nepoznavanje tog zašto je ono što vas navodi na put da pronađete razloge koji možda ne postoje. Danas ćete otkriti da toliko stvari nije u redu s vašim životom i s partnerom te da biste vjerojatno mogli napisati knjigu.

3. Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Aktivno ćete voditi antagonistički razgovor. Možda se ne osjećate na ugodno na svom mjestu ili vas nešto muči i ne možete nikome reći kako se zapravo osjećate pa umjesto da se s time nosite, započinjete svađe s bilo kim oko sebe. Budući da ste tako pametni, također ste u stanju smišljati uvrede zbog kojih se ljudi osjećaju užasno.

Danas vas tempo gura u poziciju nekoga tko se ne može kontrolirati što zauzvrat tjera da želite kontrolirati druge. Za vas se danas radi o otklonu jer sve što vas toliko muči je nešto što ili ne možete priznati ili nikada nećete moći ni s kim podijeliti.

Možda te zanima... Toliko je toga što možete raditi na Valentinovo solo Možda te zanima... KVIZ: Možete li skupiti 10/10 na kvizu o Danu zaljubljenih? Možda te zanima... Slatko Valentinovo: Red Velvet torta će vas oduševiti

Tvoja reakcija?