Prvi 625 pregleda 19. listopada 2019.

Ovo su najgori tipovi ljudi koji čekaju u redu na blagajnama...

screenshot/youtube/HRT

On nikad sa sobom nema keš, ali zato je njegov novčanik pun kartica. Peglaju se naveliko, a to potraje jer nikad ne pogodi onu na kojoj ima dovoljno novca. Koji si ti tip dok čekaš u redu na blagajni?

Znate onaj trenutak kad vam se baš jako žuri, a vi ste zapeli u redu na blagajni? Na YouTube kanalu 24sata rekreirali smo sve situacije koje se tada događaju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

On nikad u novčaniku nema keš, ali zato uvijek sa sobom nosi kartice. Nikad nije siguran na kojoj je novac pa se komunikacija s blagajnicom zna odužiti, a ekipa koja čega u redu gubi živce.

Uvijek se nađe i onaj koji pokupuje pola trgovine i pritom se s blagajne vraća po još nekoliko stvari jer se u posljednji trenutak sjetio da je nešto zaboravio. 'Sitni' iskešira sav sitniš iz novčanika, jer, ipak, bunt novčanica nije tu da se troši.

Tko je kraljica akcija?

Kraljica akcija prvo skupi sve časopise u kojima se potencijalno mogu pronaći kuponi, a onda ih izrezuje ispred dućana. A nađu se i oni koji doslovce shvate natpis na ambalaži na kojoj piše da artikl vrate ako nisu zadovoljni. Ona ih vraća sve, nema veze što je prošlo čak mjesec dana otkako je kupila te kekse, majicu ili sok.

Sve bizarne situacije koje se događaju na blagajni pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?