Prvi 886 pregleda 27. kolovoza 2019.

Ovo su najneugodniji trenuci s VMA dodjele

vh1india/Instagram

Neke zvijezde su se stvarno osramotile pa je i nama malo neugodno. Pogledajte ovo.

O Video Music Awardsima bismo ti mogli pisati nadugo i naširoko. Već smo ti izdvojili galeriju najboljih i najgorih odjevnih kombincija, a sada je vrijeme da ti izvučemo najneugodnije situacije s dodjele nagrada. Ako uspiješ sve pogledati, svaka ti čast.

Zara Larsson kao voditeljica

Okej, ovo možda nije trenutak već cijela večer. Pjevačica se baš i nije snašla u ulozi voditeljice, kažu internet kritičari, koji su cijelu dodjelu pratili putem malih ekrana. 

No, ovo joj je tek prva ovakva uloga. Možda se sljedeći put bolje snađe. Ako bude sljedećeg puta...

Nepoznati lik koji je stajao iza Normani

Dok je Normani davala intervju na crvenom tepihu, iza nje se pojavio netko javnosti ne baš toliko poznat. Dok je pjevačica bila skroz ozbiljna, dečko je pravio grimase i nasmijao publiku.

Normani nije bila ni svjesna što se iza nje događa. Joooj.

Bebe Rexa zaboravila da intervju ide live

Također na crvenom tepihu, Bebe Rexa je davala intervju, ali kao da je zaboravila da je u liveu. Pjevačica je malo popričala s A$APom Fergom, a onda je shvatila što se dogodilo. Njezino lice nakon što je shvatila što je učinila je neprocjenjivo.

Nastup Taylor Swift

Okej, srećom nije se ponovio crnjak iz 2009. godine kada je Kanye West prekinuo Taylorin govor. Ovog puta pjevačica je premijerno izvodila svoju pjesmu 'Lover', ali sve je zvučalo jaaako čudno. Uvjerite se sami.

John Travolta zamijenio Taylor Swift i Jade Jolie

Opet Taylor u središtu neugodnjaka. Osvojila je nagradu za najbolji video, a John Travolta je umalo nagradu dao Jade Jolie koja se s njom popela na pozornicu. Jaaaako neugodno. I njemu nije prvi ovakav blam (Oscari, Idina Menzel, khm...)

Camila Cabello viknula 'Napijte se' 

Camila je izgleda popila jedno piće previše kako bi ubila nervozu. Nitko to vjerojatno ne bi ni primjetio da pjevačica nije prilikom primanja nagrade (za suradnju sa svojim dečkom Shawnom Mendesom) nije viknula "Napijte se". Jao, Camila, cringe.

A koji je tebi od ovih trenutaka bilo najteže pogledati?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ups xD