Prvi 504 pregleda 28. prosinca 2018.

Što se najzanimljivije dogodilo u 2018. godini?

arianagrande@instagram

Kako zaboraviti na ove događaje

U 2018.godini svi smo mi doživjeli situacije i probleme za koje smo se pitali zašto mi. Kako god okrenemo to je iza nas i nekako smo sve prošli. Godinu su nam začinili i uljepšali, a ponekad nas i zbunili ovi događaji.

 

1. Pjesma "Thank you next" Ariane Grande

Spot pjesme probudio je sjećanja na teen filmove kao "Plavuša s Harvarda" i "Zločeste cure". U spotu pjevačica koristi rekvizite koji neodoljivo podsjećaju na one iz filmova.

2. Svjetsko prvenstvo u Rusiji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FIRE 😍 #zadomspremni #worldcuprussia2018 #hrvatskinogometnisavez #pobjedajenaša

Objavu dijeli Vatreni Team Pictures 🇭🇷 (@vatreniteampictures)

Ljeto je obilježio duh nogometa, vatreni su postali viceprvaci svijeta.Prvenstvo su obilježile situacije kojima se malo tko nadao, a među njima je i poraz Njemačke od Južne Koreje. Ne smijemo ni zaboraviti divnu gestu Japanaca koji su počistili za sobom stadion i time svima dali lekciju.

3. Zatvaranje trgovina "Toys R US" 

Poznata Američka trgovina igračkama objavila je zatvaranje. Nakon velike rasprodaje, police su bile opustošene.

4. Yanny i Laurel

via GIPHY

Nakon diskusije oko boje haljine, na red je došla pjesma. Neki su čuli Yenny, a drugi Laurel, najbitnije je da i dalje ne znamo pravi odgovor, stoga se polemika uzalud vodila.

5. Kraljevsko vjenčanje

via GIPHY

Sve kamere bile su uprte na novo kraljevsko vjenčanje, ono između Princa Harryja i Meghan Markle. Pošto je se oženi zadnji kraljevski neženja, na neko novo kraljevsko vjenčanje morat ćemo jako duo čekati.

6. Beyonce na Coachelli

Atmosferu na glazbenom festivalu Coachella podigla je Beyonce. Pjevačica rijetko prihvaća angažmane na festivalima, stoga su obožavatelji bili oduševljeni vidjevši je na Coachelli.

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 6Iva

    VATRENI!
  • mala_loodacha

    Stv zanimljivo!