Prvi 891 pregleda 09. prosinca 2021.

Ovo su tri najveće ljubavne drame iz 'Zadruge'

U novom JoomBoosovom videu, youtuber Sven Kranželić Svenky donosi vam priču o top tri ljubavna brodoloma u povijesti reality showa 'Zadruga' koji je poznat po dramama, prevarama, tučnjavama...

"Ovaj par je doslovce prodrmao Balkan. Radi se o Hrvatima, Franu i Pauli koji su ušli u 'Zadrugu' kao sretni mladi par, oboje su bili vrlo atraktivni i sve se, u vezi njih dvoje, činilo savršeno. No, čim su ušli u 'Zadrugu', počeli su problemi", objašnjava odmah na početku youtuber Svenky koji je u svom novom videu obradio temu ljubavnih brodoloma u reality showu 'Zadruga'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Svenky je do detalja objasnio kakve su se drame događale između Frana i Paule, ali i ostalih parova čije su se veze i brakovi naprasno raspali ulaskom u ovaj reality show.

Dotaknuo se i aktualne teme u 'Zadruzi', bračnog para Dalile i Dejana, koji su svoj ljubavni brodolom doživjeli u ovogodišnjoj sezoni showa, koja se dosad pokazala najburnijom.

"Dejan i Dalila su se upoznali u reality showu 'Parovi'. Tamo su započeli svoju vezu koja se nakon realityja nastavila, te su se rado nastavili vraćati u reality emisije kako bi pokazali da je njihova ljubav savršena. No, to se sve promijenilo u ovogodišnjoj  'Zadruzi'. Sve je započelo tako što je Filip Car Dalili počeo davati komplimente, a nakon nekog vremena njih su dvoje premješteni u izolaciju. U tom kratkom vremenu Dalila se zaljubila u Filipa i prevarila Dejana pred cijelim Balkanom", pojašnjava nam Svenky. 

Dodao je i da je Dejan, nakon što je morao gledati što je Dalila napravila, doživio živčani slom, počeo razbijati stvari te da se nikako nije mogao pomiriti s njenom prevarom. Cijela ova drama podignuta je na viši nivo kada je u reality ušla bivša djevojka Filipa Cara s kojom se on odlučio pomiriti i tako u potpunosti zaboravio na Dalilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zadruga (@zadruga)

"Ova drama još traje i vjerojatno će završiti loše završiti, baš kao i sve prethodne. No, možemo zaključiti kako 'Zadruga', zapravo, pokazuje istinsku ljubav jer ako sa svojim partnerom odeš u 'Zadrugu' i to preživiš, vas dvoje ste stvoreni jedno za drugo", zaključio je Sven.

Koje još ljubavne drame iz 'Zadruge' je Svenky izdvojio te kako su se razriješile ove koje smo spomenuli, pogledajte u videu na JoomBoos YouTube kanalu. 

Tvoja reakcija?