Prvi 13398 pregleda 04. prosinca 2022.

Ovo su tri najzlobnija horoskopska znaka

canva

Već smo pisali o raznim osobinama horoskopskih znakova i sada su na red došle one koje, paaaa, baš i nisu dobre. Naime, određeni horoskopski znakovi u sebi imaju malo više zlobe nego ostali pa smo ih odlučili 'razotkriti' na vrijeme kako bi znali s kim imate 'posla'

Rak

Rak je s razlogom na vrhu ove liste jer njegova konstantna neraspoloženost i čangrizavost nisu jedino što vas kod njega treba brinuti. Naime, kako piše 24sata, rakovi su stalno obrambeno nastrojeni i, čak i kada im netko želi dobro, oni će prema njemu biti otresiti i tu će osobu otjerati od sebe. Namjerno. I neće mu biti niti malo žao. 

 | Autor: canva canva

Vodenjak

Iako vodenjak može biti prilično emocionalno inteligentan po pitanju veza i prijateljstava, često se izolira od onih koji su mu najbliži jer baš i nema emocionalnog kapaciteta za empatiju. Vodenjaci ponekad mogu imati i veliki kompleks superiornosti.

via GIPHY

"Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osjećaj da su svemoćna bića pri čemu vjeruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod njih i još niže", govori astrologinja Charlotte King.

Bik

Bik je inače iznimno odan i drugima oko sebe djeluje mirno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je da se to lako može promijeniti u nekoliko minuta.

"Opušteni i super hladnokrvni bikovi čine se bezopasnima i takvi su dok ne povrijedite jednu stvar blisku njihovom srcu", kaže Sidhharrth Kumaar, astrolog i numerolog. "Ovaj znak koristi vaše ranjivosti da vas udari", dodaje.

via GIPHY

Bik može biti prilično oštar ako se osjeća zanemareno ili izdano, ali uglavnom napada zbog povrijeđenog srca. 

 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?