Prvi 2430 pregleda 23. listopada 2019.

Završila na infuziji: Pameli iz Supertalenta pozlilo

supertalent / instagram

Rekla je kako ne planira odustati od pjevačke karijere, a čak se planira i ponovno prijaviti na Supertalent.

Osječanka Pamela Midžić u nedjelju se predstavila na Supertalentu i otpjevala pjesmu Maje Šuput, no nije baš prošlo najbolje. Nakon emisije joj je, navodno, pozlilo te je završila u osječkoj bolnici, javlja 24sata. Nasreću, sada je sve u redu, a Pamela tvrdi da nakon svega neće odustati od pjevačke karijere te će se i dalje boriti za svoje snove.

Nije zadovoljna svojim nastupom

Pamela nije zadovoljna ishodom emisije, kao ni svojim nastupom.

"Mogla sam to bolje, ali kada čovjek stane pred onoliko ljudi i žiri koji je stručan, onda se uplaši i izgubi pa nastup ne bude kako je zamišljao", rekla je Pamela za Dalmatinski portal.

Ima podršku obitelji i prijatelja

No, bez obzira na sve, Pamela ima podršku svoje obitelji i svojih prijatelja. Oni vjeruju da će Pamela jednog dana biti uspješna pjevačica.

"Govore mi da se ne obazirem na komentare hejtera, kao što i činim te da samo idem naprijed i ostvarujem svoje ciljeve", rekla je Pamela koja ne misli odustati od pjevačke karijere. 

Neće odustati od pjevačke karijere

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeste li se slagali s Martinom? 🤔 #NovaTV #SupertalentHR #Supertalent #GotTalent

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

"Ne odustajem zato što obožavam pjevati, volim to i ne planiran dizati ruke od onoga što volim. To je kao i u ljubavi, ne ostavljaš onog koga voliš, a glazba i pjevanje su moje dvije najveće ljubavi", priznala je te dodala kako se čak planira ponovno prijaviti na Supertalent.

Njezin nedjeljni nastup možete pogledati ovdje:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luka_deze_hrvatska_2007

    Stvarno je grozno pjevala gledao sam supertalent u nedelju u 20:15