Prvi Videostar 452 pregleda 27. studenoga 2018.

Paolo: Ne bih snimao nešto što nekome može naštetiti

paolo milovic / instagram

Danas je vrijeme da upoznate člana TheSikrtovog tima, Paola Milovića

1. Na što si sve spreman za pobjedu na Videostaru? 

Za pobjedu na Videostaru spreman sam učiniti i ispuniti svaki challenge koji dobijem, bio to od JoomBoosa ili publike.

2. Koja je najluđa stvar koju bi napravio za YouTube video? Koja ti je granica? Što nikad ne bi napravio čak ni za video? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi video je vani! Link in bio🎥 Odg sam vam na dugo cekana pitanja😁 📸@leon5ever

Objavu dijeli Paolo Milovic (@paolomilovic)

Ja nemam granice, jer, jednostavno sam preotvoreno osoba... Ne znam postoji li još koji ludi challenge ili izazov koji nisam napravio?! Ako se pitate za challenge u javnosti ili pijenje vode iz wc-a za video?! Već je učinjeno. Jedina stvar koju ne bih napravio jest nešto što stvarno nekome može naštetiti, pogotovo djeci. Imam mlađu sestru i prema njoj sam jako zaštitnički nastrojen, pa zato tako reagiram.

3. Tko su ti domaći, a tko strani uzori od poznatih faca? Zašto im se diviš? 

Peter McKinnon od stranih youtubera, a balkansku scenu iskreno pratim sve manje, ali oni s najkvalitetnijim videima su Dennis, Filip i Matija. Divim im se zbog ideja koje pronalaze za video, jer u današnje vrijeme je to sve teže.

4. Opiši najneugodniju situaciju koja ti se dogodila do sad u životu? 

Kad sam imao prekid s curom u javnosti, od tada mi treba dugo da dozvolim nekoj osobi da uđe u moj život.

5. Po čemu se izdvajaš od preostalih finalista ovogodišnjeg VideoStara?

Po iskustvo s kamerom, editom, contentom i prevelikom željom za pobjedom koja se stvarala sve 3 godine Videostara. Već sam navikao na brzi i naporan način rada koji je potreban za tako veliku produkciju.

Pogledaj novu epizodu Videostara s najneugodnijim izazovima dosad! Kako se Paolo snašao?

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    caaar