Prvi 1571 pregleda 20. svibnja 2019.

Par cura nam je ispričalo najgore ulete koje su doživjele

Daria Shevtsova/pexels

Sigurno si barem jednom u životu doživjela onaj ‘awkward moment’ kad ti frajer pokušava uletjeti, ali umjesto romantike, dogodi se totalna katastrofa

Upravo su se u takvim situacijama pronašle djevojke koje su odlučile s nama podijeliti najgore ulete kojima ih je netko pokušao osvojiti. Evo ih.

Pikatchu me pozvao na spoj

via GIPHY

Bila sam u shopping centru s frendicama. Taman je tada krenula premjera filma Pikachu pa se jedan od animatora prešetavao centrom u ogromnom, žutom Pikatchu odijelu i dijelio letke. Kad je spazio nas, približio nam se i počeo nas grliti. U početku nam je bilo smiješno dok nisam primijetila da mi zuri u dekolte. Kad je on shvatio da sam ga uhvatila, rekao mi je: "Sad kad si skužila da mi se sviđaš, možemo na kavu kasnije." Naravno, pobjegla sam glavom bez obzira. Nije mi baš bila primamljiva ideja izaći s divovskim žutim stvorom.

Iva, 19

Najljigaviji ulet sam doživjela od jednog gamera

Cura iz razreda je imala prazan stan jer su joj starci otputovali na par dana pa je organizirala party. Većina nas je bila iz škole, međutim, jedan dečko je poveo sa sobom frenda kojeg nitko od nas nije poznavao. Izgledao je nekako štreberkasto, tako da se većina ekipe izolirala od njega, no ja sam mu u jednom trenutku odlučila prići jer mi je bilo žao da čitavu večer stoji sam. On je to moje prilažavanje očito shvatio kao ‘moj ulet njemu’, što, nažalost, nije bio slučaj. Cijelu večer mi je pričao o gamingu... Pokušao me valjda impresionirati, a onda je zaključio: "Eto, sad kad vidiš da sam ovako dobar u igranju igara, trebali bi se naći da ti pokažem u čemu sam još dobar." To mi je zvučalo toliko ljigavo i cringe da sam vrlo brzo skupila frendicu i otišla s tuluma. Drugog izlaza jednostavno nije bilo.

Lorena, 18

Neki bizaran lik mi je namigivao u tramvaju

via GIPHY

Išla sam na faks tramvajem jedan dan. Sjela sam jer je tramvaj bio poluprazan, a onda sam skužila da me s druge strane netko gleda. Frajer je izgledao poprilično zastrašujuće zbog blago manijakalnog pogleda, a kad mi je počeo namigivati, jednostavno sam skrenula pogled. Probala sam ga ignorirati, ali minutu kasnije je ustao i krenuo prema meni. Htjela sam doslovno skočiti kroz prozor. Nisam. A onda mi je rekao: "Ćao mačko, stigao tvoj Whiskas, jesi za kavu?" Izašla sam na sljedećoj stanici i prošetala do faksa.

Eni, 21

Čudan lik u klubu

Bila sam vani s frendicama, plesale smo i nekako se nismo baš previše obazirale na ljude oko nas. Sve dok nije došao taj neki čudan tip. Okej, susretneš se s takvima vani jako često, ali ovaj je, uz to što je bio bizaran, bio i uporan. Nas šest je plesalo, a on je stajao iza nas i gledao nas. Kad ga je jedna frendica zamolila da se makne, on je samo nastavio piljiti u nju. Zatim se obratio meni i pitao me želim li izaći van s njim. Nakon sat vremena njegova bizarnog promatranja i ovog pitanja, sve smo otišle iz kluba. 

Petra, 20

Umjesto kreme za sunčanje štitio bi me on? Ne hvala

via GIPHY

Bila sam na ljetovanju s obitelji i bilo je prilično jako sunce kad smo stigli na plažu. Mama, tata i brat u nekom su trenutku otišli u more, a ja sam se ostala sunčati. Odlučila sam staviti malo kreme da ne izgorim, na što mi je prišao neki nepoznati frajer i rekao mi: "Ako želiš, ja mogu leći na tebe da ne izgoriš." Nisam imala snage ni odgovoriti mu. Moj pogled mu je valjda bio dovoljan da se odmah udalji od mene.

Ina, 18

Došao je do mene i počeo me snimati

Bila sam na InfoGameru, naravno, odjevena u kostim. Ne sjećam se više ni koji. Stajala sam i gledala svoja posla, na što mi je prišao neki frajer s kamerom i počeo me snimati. Od glave do pete. Zatim mi je uputio neki totalno freeky pogled i rekao: "O moj Bože, kako ti je dobra...maska." Ja sam se samo okrenula i otišla. Dobro, nije sam upad bio toliko grozan, koliko njegov pogled i cijeli taj dio sa snimanjem...

Marija, 22

Ines, In es, in ass...

via GIPHY

Zovem se Ines i u osnovnoj školi sam tek shvatila što bi moje ime moglo značiti na engleskom jeziku. 'In ass...' Da... Uglavnom, dobro, s vremenom sam se pomirila s time da me ljudi zovu i 'In-es' jer im je to bilo urnebesno i to mi zapravo nije smetalo kad je dolazilo od mojih prijatelja. Međutim, pri jednom upoznavanju mi je jedan dečko rekao: "Opa, zoveš se Ines, ja volim 'in ass', a tebe ne moram ni pitati voliš li, s obzirom da se tako zoveš." Tu je bio kraj našem kratkom poznanstvu.

Ines, 20

Upad uz taktove hita La Miami

Bili smo u klubi i svirala je pjesma MC Stojana 'La Miami'. Tada mi je prišao neki dečko s leđa i pitao me: "I, hoćeš da ti kupim Bentley?" Mislila sam da nisam dobro čula, ali nažalost, jesam. Savjetovala sam mu da to više ne pita cure jer stvarno nema nikakvog smisla. Grozan ulet...

Sara, 23

Da si stablo, bila bi šuma

via GIPHY

Ljudi, ako netko ovo shvati, molim da mi objasni. Možda sam ja luda? Uglavnom, bila sam u jednom klubu i prilično se dobro zabavljala, no usred večeri mi je prišao lik koji je tad već bio malo popio i rekao mi: "Da si stablo curo, ti bi bila šuma". Kaj? Dan danas pokušavam shvatiti što ovo znači. I da, da ne zaboravim, kasnije je istom rečenicom uletio i mojoj frendici...

Ivana, 20

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa ovo je prestrašno :D hahahahahah