Prvi 49222 pregleda 20. ožujka 2019.

Pazi: Ova 3 horoskopska znaka su grozne osobe

alexisren@instagram

Saznaj koja je mračna strana horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima svoje kvalitete, ali i mane. Prema portalu APost, ova tri znaka zodijaka totalno su nepodnošljivi.

PRVO MJESTO: ŠKORPION

Škorpioni nemaju baš najbolju reputaciju. Oni pronalaze zadovoljstvo u osveti i vole manipulirati. Ako ih netko jenom uvrijedi, svu svoju negativnu energiju, ljutnju i mržnju usmjerit će prema toj osobi koju će do kraja života smatrati neprijateljem. Najviše sociopata se rađa pod ovim znakom.

DRUGO MJESTO: BLIZANCI

Blizanci su dvolični i zbog toga su vrlo nepredvidivi. Utječe na ljude tako da se u njegovoj blizini osjećaju loše. Blizanci nisu taktični ni samokritični. Najpoznatiji zločesti blizanac je Donald Trump.

TREĆE MJESTO: OVAN

Ovnovi su jako tvrdoglavi, razmaženi i uvijek mora biti po njihovom. Čak i kada je riječ o najmanjim stvarima, uvrijede se ako im netko proturiječi. Vole se svađati, egoistični su i agresivni.

Jesi li ti jedan od ovih znakova?

Pogledaj novi video na JoomBoosu: 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Megi

    Ja sam škorpion i ovo su samo laži.
  • paxer

    Ja sam škorpion i toga se ne sramim. Ovo uopće nije istina. Svaki znak ima svoje prednosti i mane. Ovaj tekst me podsjeća na Francusku krajem 18. stoljeća gdje su ljudi radi vlastite nesposobnosti tražili krivce u drugima. Vrlo primitivno ... prikaži još!