Prvi 1095 pregleda 14. srpnja 2018.

Perišić je upitan: Što kaže HNS?

ivanperisic444@instagram

Francuzi su se počeli ohrabrivati, ali HNS im ubija nadu

Ivan Perišić je bio na magnetnoj rezonanci zbog manjeg problema. Nije riječ o nečemu specijalnom ili problematičnom, rekao je HNS nakon što su Francuzi počeli nagađati drugačije.

 

🇭🇷

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Otkako smo ušli u finale, francuski mediji poludjeli su za nama. 

-Ivan Perišić jako je upitan zbog ozbiljne ozlijede bedra- govore francuski, španjolski i engleski mediji i dodaju da je čak morao u bolnicu.

Francuzi se boje Hrvatske, hvataju se za zadnju nadu i pokušavaju se ohrabriti jer je Perišić srušio Englesku asistencijom i golom. 

Na njihovu žalost, Ivan će igrati.

- Bio je jučer na magnetskoj rezonanciji zbog manjeg problema, ništa specijalno ili problematično - potvrdili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

 

🙏🏼🇭🇷

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

 

Francuzi ističu Perišića kao ključnog igrača za finale. Predviđaju da će najveća napetost biti između Benjamina Pavarda i Ivana Perišića. 

- Nakon prvog gola Engleskoj on je postao drugi igrač. Dobio je samopouzdanje, a uz pravog Perišića mi ćemo biti svjetski prvaci - govori izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije i dodaje da  još uvijek nije na optimalnoj razini, ali da od njega traži mnogo u obrani, pri čemu se potroši i nedostaje mu snage prema naprijed.

- To odrađuje fenomenalno. Gol ga je podigao i nadam se da će biti u najboljem izdanju u finalu, makar ima mnogo olakotnih okolnosti, poput teške sezone u Interu - rekao je Dalić.

- Vidjet ćemo tko će biti koliko spreman i zdrav. Na kraju krajeva imam 22 vrhunska igrača i koga god stavim, neću pogriješiti - govori Zlatko Dalić.

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 

A ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar dbeber

    dbeber

    perišić mora igratiii