Prvi 100 pregleda 21. kolovoza 2015.

Perrie Edwards na koncertu briznula u plač

Svi su ostali u čudu kad su vidjeli Perrie kako plače na pozornici
Facebook/screenshot

U showu "Good Morning America" cure su pjevale pjesmu "The End" koja govori o prekidima, a Perrie je bilo toliko teško zbog Zayna da je od tuge počela plakati

Otkako je prekinula sa Zaynom Malikom (22), Perrie nije ni zucnula o tome kako se osjeća. No, njezini najbliži znaju da joj sve to teško pada i da nije očekivala od voljenog dečka da će je ostaviti jer su do jučer planirali vječanje, a i nedavno su kupili kuću. 

Iako tužna i razočarana, Perrie uredno ispunjava sve svoje obveze s bengom Little Mix.  No čini se da je njezin osmijeh na licu samo maska za ljude koji je ne poznaju dobro, što se dalo vidjeti i na nastupu u showu ‘Good Morning America’.  Cure su izvodile pjesmu ‘The End‘ koja govori o prekidima, a Perrie je iznenada briznula u plač. Iako je pjesma bila bi pri kraju, nije se uspjela suzdržati.

Zayn je očito odlučio okrenuti svoj život totalno. Napustio je One Direction, okrenuo se solo karijeri, ofarbao kosu u zeleno... I prekinuo zaruke s s Perrie koja mu je do prije nekoliko mjeseci bila sve na svijetu. 

Par je u vezi bio četiri godine, a zaručili su se 2013. Prije tri tjedna kupili su zajedničku kuću. Stajala ih je 32 milijuna kuna. 

Tvoja reakcija?