Prvi 466 pregleda 30. siječnja 2023.

Zadnja epizoda 'Cimera' je vani: 'Tinder date!'

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je peta, ujedno i posljednja, epizoda novog serijala 'Cimeri' u kojima pratimo avanture Petre i Renata, influencera cimera koji su mislili da nikad ne bi živjeli zajedno da ne moraju.

Prepirke, svađe, međusobna podbadanje i smicalice, sve je to dio svakodnevnog suživota Petre i Renata, najpoznatijih hrvatskih Cimera i influencera koji su smješteni u isti stan da žive zajedno zatvoreni i testiraju vlastite granice.

POGLEDAJTE VIDEO:

U posljednjoj, petoj epizodi, nešto se neobično događa. 

Renato je, za razliku od onoga što smo naviknuli gledati, bio dobre volje i trudio se imati dobar odnos sa svojom cimericom. Čak joj je napravio i doručak.

 | Autor: Doručak kod Petre nije dobro prošao, budući da je Renato zaboravio da ona jede samo pileće proizvode.

Za doručkom mu je obznanila da joj navečer treba prazan stan jer joj dolazi dečko kojeg je upoznala preko Tindera. Renato to baš i nije dobro prihvatio. Postavljao joj je previše pitanja oko spoja što je Petru nagnalo da pomisli kako je Renato zaljubljen u nju.

"Jesi ti ljubomoran?", upitala ga je na što joj je on, s nesigurnim glasom, rekao da nije. 

 | Autor: Bez obzira što je negirao da je ljubomoran, kratko je poljubio i pobjegao u sobu.

Što se dogodilo na kraju, kako je Petra reagirala, doznat ćete u posljednjoj epizodi, koja je, ako je suditi po komentarima, zaintrigirala gledatelje koji navijaju da se snimi i druga sezona. 

"Preeedobrooo jedva čekam drugu sezonu!!!"

"Najbolji serijal"


 

 

Tvoja reakcija?