Prvi 135 pregleda 12. lipnja 2016.

Petar Bruno Basić pobjednik Supertalenta!

Petar Bruno Pusic
Pixsell

Petar je najavio da će osvojeni novac uložiti u sebe i u svoj fitness centar

Nakon 14 tjedana i mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo vidjeli u proteklim epizodama, obožavatelji Supertalenta uživali u  spektakularnoj završnici showa. Konkurencija je bila više no opaka, ali Petar Bruno Basić je svojim talentom očarao publiku i osvojio najviše glasova te prestižnu titulu četvrtog Hrvatskog Supertalenta i nagradu od 200 tisuća kuna!

- Presretan sam i srce ce mi eksplodirati. Ovo je najbolji osjećaj, stajati na ovoj pozornici i čuti svoje ime kao pobjedničko. Čestitka svim natjecateljima, bili su zaista svi sjajni i bila mi je čast dijeliti pozornicu s njima. Također se zahvaljujem svim glasačima koji su me podržali svojim glasovima. Zahvaljujem se svima u produkciji Supertalenta, žiriju koji je prepoznao moj talent i svima koji su vjerovali u mene' - izjavio je Petar nakon proglašenja pobjednika

Petar Bruno Pusic | Autor: Pixsell Pixsell

Petar je publici finalne emisije Supertalenta priuštio fascinantan nastup naziva 'Resurrection' koji je svih ostavio bez daha. U polufinalnoj emisiji Petar je najavio nastup svog života, ludnicu i upravo to je i izveo na najatraktivnijoj pozornici malih ekrana, te oduševio i žiri.

- Petre, mene je toliko žena pitalo kako to izgleda tebe pipat da je to postalo neugodno. Bio si apsolutno fascinantan, točka ti je savršena - rekla je Danijela.

- Finale je otvoreno s tvojim brojem i to je visoko postavilo ljestvicu. Sve je bilo fantastično! - složila se Martina.

- Bilo je fenomenalno, ni ja ne mogu vjerovati da si to sve izveo - dodao je Mario. 

- Mislim da je ovaj show i tebi dobro došao jer hrabro odgovaraš na sve zahtjeve ove emisije! - izjavio je Mislav nakon Petrovog nastupa.

Dvadeseterogodišnji fitness trener iz Zagreba, je simpatije publike, posebno ženskog dijela, osvojio još na audicijama gdje se predstavio nevjerojatnom točkom pole dance-a koji trenira već sedam godina.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?