Prvi 954 pregleda 13. prosinca 2018.

Petar Grašo najuspješniji pjevač u Hrvatskoj!

Samir Cerić Kovačević

Hrvatska diskografska udruga sinoć je dodijelila godišnja glazbena priznanja za najuspješnije glazbene uratke u protekloj godini, na osnovu podataka dobivenih s nacionalnih top listi radijskog emitiranja HR top 40 i službenih top lista prodaje albuma.

Pjesma Petra Graše 'Ako te pitaju' proglašena je apsolutnim pobjednikom 2018. godine. Glazbenik i kantautor tako je od HDU-a primio nagradu kao najuspješniji muški izvođač, 'Ako te pitaju' proglašena je pjesmom godine, a ujedno i Deezer singl godine pripadao je Graši za istu pjesmu koja je nesumnjivo bila najslušaniji hit u 2018. godini.

'U svaku svoju pjesmu zajedno sa svojim timom ulažemo maksimalan entuzijazam i ljubav, i naravno da mi nagrada kao posljedica svega godi. No najveće priznanje su jasno prepune dvorane i ljudi koji tu pjesmu vole i pjevaju svaki dan.', zahvalio se Grašo na priznanjima.

U posljednjih godinu dana pjesma 'Ako te pitaju' osvojila je cijelu regiju, već 51. tjedan nalazi se na top listi, dok je više od 5.mjeseci bila na vrhu nacionalne top liste. Uz to prikupila je 30-ak milijuna pregleda na internetu.

Stihove za pjesmu 'Ako te pitaju' napisala je Vjekoslava Huljić, dok glazbu potpisuje Tonči Huljić.

Grašo već za siječanj priprema i novi singl 'Voli me'.

'Ako te pitaju'

Grašu pratite ovdje: INSTAGRAM!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    super mi je ta pjesma :D