Prvi 407 pregleda 16. travnja 2018.

Petar Grašo osvojio Varaždin: 4. Arena za redom

Mario Poje

Petar Grašo, jedan od najpopularnijih glazbenika, nastavlja zabavljati vjerne fanove sjajnim koncertima. Nakon arena u Splitu, Zagrebu i Zadru, Grašo je napravio nezaboravnu atmosferu i u varaždinskoj. Više od 200 fanova nakon koncerta je još uvijek u glas pjevalo poznate stihove.

-Prvi sam put nastupao u varaždinskoj Areni i više sam nego zadovoljan- govori Grašo i dodaje da se u svakom gradu nanovo iznenadi i oduševi svojom vjernom publikom. 

 | Autor: Mario Poje Mario Poje

Moglo se samo naslutiti da će provod biti nezaboravan.

Fanovi su uživali i s emocijama pjevali nove hitove, ali i bezvremenske Grašine pjesme, kao što su "Ako te pitaju", "Moje zlato", "Volim i postojim" i mnoge druge. 

 | Autor: Mario Poje Mario Poje

Na pozornici mu se pridružio i Tonči Huljić koji je izveo svoje hitove s Madre Badessom. 

Publiku su iznenadili i kultnim pjesmama Magazina.

 | Autor: Mario Poje Mario Poje

Grašo nastavlja svoju turneju i sljedeća lokacija mu je dvorana Gradski vrt u Osijeku 5. svibnja, a također planira i brojne koncerte diljem Hrvatske, tako da nitko ne bude zakinut.

 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi.

Tvoja reakcija?