Prvi 316 pregleda 25. travnja 2019.

Pete Davidson već je prekinuo s curom?

_gossip_shhh/Instagram

Nije dugo potrajalo, svega četiri mjeseca

Hollywoodom se šuška da je došao kraj ljubavnoj vezi između glumice Kate Beckinsale i komičara Petea Davidsona. Prekinuli su nakon samo četiri mjeseca, a zbog njih je internet eksplodirao od memova. Inspiraciju za šale dali su svima tijekom utakmice na koju su pozvali Netflixovu zvijezdu Antonija Porowskog koji je tijekom strastvenih poljubaca para ispao treći kotač, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Celeb Belle (@celebbelle) on

Jedan od memova ide: 'Ono kad ti frendovi kažu da se nećeš osjećati kao treći kotač...'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IT’S FINE EVERYTHING’S FINEEEEEEEE 😂😭😱

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on

No, iako većina misli da su prekinuli, izgleda da su odlučili ipak samo malo usporiti. Izvori bliski paru izjavili su da su Kate i Pete prebrzo uletjeli u vezu i sve je postalo jako ozbiljno, pa su odlučili malo usporiti stvari.

Možda se vijest samo proširila zbog Ariane Grande, s kojom je Pete bio u vezi prije Kate. Također, mnogim fanovima su se njih dvoje mnogo više sviđali zajedno nego Kate i on. Ah, tko bi to više popratio...

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branka.smesko

    Sad može biti s Ariiiiiiiiiiiiii jesssss
  • mala_loodacha

    Hahaha presmiješno