Prvi 1386 pregleda 05. prosinca 2018.

Pete je blokirao Arianu na društvenim mrežama!

arianagrande@instagram

Ljubav između Ariane i Petea brzo je došla, a još brže prošla

Ariana i Pete izgledali su ludo zaljubljeno, a njihova ljubav ravijala se munjevito! U svega 5 mjeseci veze uspjeli su se zaručiti, posvađati i prekinuti. No, izgleda kako nisu jedan od onih parova koji nakon prekida ostaju prijatelji. Iako je Ariana nedavno izdala pjesmu: "Thank You, next" u ime prekida, čini se kako je Pete taj koji to poručuje njoj. Navodno je Pete Arianu izbrisao sa svih društvenih mreža vodeći se onom: daleko od očiju, daleko od srca, prenosi Cosmopolitan

Ariana potvrdila nagađanja

Kako bilo, čini se kako je Ariana potvrdila nagađanja u poruci koju je tweetala prijateljici. 

U tweetu govori o tome kako će uvijek imati osjećaje prema Peteu i kako mu ne želi ništa loše. Referira se na internetsko nasilje koje se vrši nad Peteom posljednjih 9 mjeseci. Ali, kako kaže, blokirao ju je pa ne zna što se sve događa.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    šta mu je