Prvi 1512 pregleda 29. kolovoza 2018.

Pete uvjeren: Nešto će sigurno poći po krivu s Ari

arianagrande@instagram

Tko bi rekao da će Pete imati takve sumnje ako u njihovoj vezi cvatu ruže

-Još uvijek sam uvjeren da je slijepa ili je udarila glavom- našalio se Pete jer ne može vjerovati da je Ariana pristala udati se za njega, prenosi Huffington Post.

-Nešto će se dogoditi i doći će joj do glave, pitat će se "Što on još uvijek tu radi?", ali za sada, sve je savršeno- priznaje Pete i odaje kako ga zna prati nervoza oko vjenčanja.

 | Autor: arianagrande@instagram arianagrande@instagram

Mladi par se upoznao 2016. na snimanju emisije Saturday Night Live gdje Pete radi kao producent. 

-Naravno da sam pokušao ne biti napadan- govori Pete o tom događaju.

Zaručili su se nakon samo par mjeseci veze, ali to im ne stvara probleme. Ariana je uvjerena da je Pete onaj pravi, a on kaže da nikada nije upoznao više kul, zgodniju ili dražu osobu od nje.

-To je jednostavno osjećaj. Tako je sladunjavo. Svi govore, znat ćeš kada znaš, a ti si misliš "aha sigurno"- kaže Ari da sada napokon vjeruje tuđim riječima.

- Nikada nisam upoznao osobu poput nje. Ne mogu ni riječima opisati koliko je savršena. Mogao bih plakati- priznaje Pete.

Pete nije htio biti previše sladunjav oko prosidbe, pa ju je pitao hoće li se udati za njega dok su gledali film skupa i ležali u krevetu, a vjenčanje planiraju za sljedeću godinu.

 

s∀WΛ 🛸

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?