Prvi 795 pregleda 02. rujna 2020.

Petra i Marco snimili testiranje na koronu: Stigli im i nalazi

Ovim su videom Petra i Marco željeli iz prve ruke publici pokazati kako izgleda postupak testiranja te su pritom pohvalili djelatnike koji od jutra do mraka rade kako bi cijeli ovaj proces tekao glatko i profesionalno.

Saamo Petraa i Marco Cuccurin snimili su svoje iskustvo testiranja na korona virus iz prve ruke i sve prikazali u vlogu koji je upravo izašao na JoomBoos YouTube kanalu. U međuvremenu, Marco i Petra dobili su rezultate testa - i oboje su negativni na Covid-19. A u videu možete pogledati kako je to izgledalo prije samo par dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marco je snimio kako iz prve ruke izgleda samo uzimanje brisa iz nosa, a iako je sam postupak mrvicu neugodan i doslovno 'tjera suze na oči', ekipa je pohvalila ljubaznost zdravstvenih djelatnika i svih s kojima su u ovom procesu kontaktirali.

"Malo mi oči suze, malo je strašno, ali može se preživjeti", komentirao je Marco nakon testiranja.

I Petrina je reakcija bila slična, ali i ona se složila s Marcom kad je u pitanju ljubaznost, profesionalnost i pristupačnost svih djelatnika.

 | Autor:

"Moramo ih zaista pohvaliti jer su izuzetno pristupačni i profesionalni i usput im zahvaliti što rade od jutra do mraka i žrtvuju se za sve nas", zaključili su na kraju.

Kako je izgledalo testiranje i što su još rekli Petra i Marco nakon ovog iskustva, pogledajte u videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?