Prvi 2768 pregleda 05. ožujka 2019.

Petra je izbacila knjigu! Ovo je najbolja vijest danas

saamopetraa/instagram

Ljudi, ovo je genijalna vijest. Tko se najviše veseli?

Naša SaamoPetraa izbacila je svoju prvu knjigu 'Buntovnica, ljubavnica, diva' koju već od danas možete kupiti na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. Ovo je njezina velika, intimna ispovijest u kojoj priča o svemu što joj se dosad u životu dogodilo, što je doživjela, kako se nosi s kritikama, kako je uspjela i koliko ju je slava promijenila te je li uopće.

Što možete čitati u knjizi?

 | Autor:

Svaka djevojčica želi biti kao ona!  Petra Dimić je među najjačim Youtube divama u regiji. Prati je čak 500.000 ljudi. Atraktivnim fotografijama svaki dan diže prašinu na Instagramu. Crveni ruž, duga roza kosa. Vole je i mrze.  Saamopetraa u svojoj knjizi po prvi puta javno otkriva tajne svojih ljubavi i piše o prijateljima koji su joj zabili nož u leđa! Iskreno, otvoreno, iz srca.

Promocija knjige je u subotu

Ove subote Petra će potpisivati knjige na promociji u Tisak media centru u Gajevoj ulici 2 u Zagrebu. Svi koji nabavite svoj primjerak knjige do tada moći ćete s Petrom popričati, upoznati je na meet upu te će vam ona potpisati vaš primjerak, a knjigu možete nabaviti konkretno i taj dan u Tisak media centru.

Tko će kupiti knjigu?

Knjigu, osim na Žutom Kliku i u Tisak media centrima, možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima: kiosci Tiska, knjižarski lanci Hoću knjigu, Školska knjiga, Znanje, V.B.Z. i Artmen.

Tko će nabaviti svoj primjerak?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    yaaaaaaaaaas <333