Prvi KORONA VIRUS 649 pregleda 26. ožujka 2020.

Petra vas ove subote vodi na virtualnu kavu!

U subotu na JoomBoos YouTube kanalu u 14:30 kreće još jedan prezabavan serijal - Kavantena! Saamo Petraa će vas odvesti na virtualnu kavu i odgovoriti na neka vaša pitanja te s vama porazgovarati o aktualnim temama u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu.

"Subota popodne nakon ručka stvorena je za kavu na otvorenom, no to trenutno nije moguće pa sam ja odlučila da zajedno s vama popijem kavu ovako, virtualno, online", ispričala je Petra i time vam, u principu, objasnila cijeli koncept njezina novog serijala 'Kavantena'. 

Razgovor o aktualnostima i meme review

 | Autor:

Petra će s vama svakog vikenda na ovoj virtualnoj kavi razgovarati o aktualnotima u svijetu, dati vam pokoji savjet o tome što raditi dok ste u karanteni, a na kraju videa slijedi i najzabavniji dio - meme review!

Petra će za vas odabrati najzabavnije i najsmješnije memeove na JoomBoosu proteklog tjedna pa ćete ih zajedno s njom ocjenjivati i ponovno im se malo nasmijati.

O korona virusu, potresu u Zagrebu...

Možda te zanima... Kad izlazite, ne nosite nakit. Na povratku sve dezinficirajte

U prvoj epizodi 'Kavantene' Petra će se još jednom osvrnuti na svoje iskustvo potresa koji je u nedjelju pogodio Zagreb i okolicu te vam prenijeti savjete stručnjaka o tome kako se pravilno ponašati za vrijeme i nakon potresa.

Zatim ćete razgovarati o trenutno najaktualnijoj temi u cijelome svijetu, pandemiji korona virusa. Zbog trenutne situacije u svijetu svi smo u svojim kućama i stanovima, a ako ne znate što biste pritom radili, Petra za vas ima neke super korisne savjete.

Pratite prvu epizodu Petrine 'Kavantene' ove subote LIVE od 14:30 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Stay tuned, stay home!

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°