Prvi 230 pregleda 20. svibnja 2021.

Petri u goste u pidžami stiže TikTok kraljica Mimiermakeup

Luka Stanzl/Pixsell

U novoj epizodi prvog talk showa iz kreveta JoomBoosovka SaamoPetraa ugostit će kolegicu, influencericu i TikTok kraljicu - Mimiermakeup

Sutra nam stiže nova, sad već treća epizoda 'Pidžama talks' showa, a Petri u goste u pidžami stiže najpopularnija TikTokerica u regiji, Mirta Miler. Koju svi ondje vjerojatno znate jednostavno kao Mimiermakeup.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Mimi na TikToku trenutno ima više od 5,5 milijuna pratitelja sa svih strana svijeta, a s Petrom će podijeliti neke pikanterije, tajne i odgovore na pitanja koja zanimaju mnoge njezine obožavatelje.

Kad se počela šminkati i može li živjeti samo od TikToka?

@mimiermakeup

Reply to @dorciiy.privatny results in 10 mins when I catch some wifi lol ##fyppagee ##transitiontutorial ##howto

♬ original sound - mirtonjam

Petra i Mimi razgovarat će o njezinom mega uspjehu na TikToku, o počecima šminkanja, o tome je li oduvijek imala podršku roditelja i dečka u svemu što radi i čime se bavi te, naravno, o zaradi od društvenih mreža. Može li Mimi živjeti samo od TikToka ili uz to ima i neki dodatan posao? Koliko zaradi po jednom TikTok videu i gdje se vidi za deset godina? Hoće li i dalje snimati ili će možda otvoriti vlastitu firmu?

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Sve to i još mnogo više saznajte sutra u 12:00 sati u novoj epizodi showa 'Pidžama talks', showa gdje dobre zabave, smijeha, ugodnih razgovora i najudobnijih outfita 'za po doma' ne nedostaje! Pratite nas na JoomBoos YouTubeu i ostalim kanalima.

Dok čekate novu epizodu, pogledajte 'Pidžama talks' s Markom Vuletićem:

Tvoja reakcija?