Prvi 1807 pregleda 20. kolovoza 2019.

PewDiePie se oženio i šerao romantične fotke

pewdiepie/Instagram

Osam godina nakon što su se upoznali PewDiePie i Marzia izrekli su 'sudbonosno DA'.

Youtuber s najviše subscribera na svom kanalu, PewDiePie oženio je dugogodišnju curu i bivšu youtubericu Marziju Bisognin. Par je o svemu internet obavijestio na Instagramu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are married!!! I'm the happiest I can be ♥️ I'm so lucky to share my life with this amazing woman.

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on

Par nije imao veliko vjenčanje, već su prisutni bili samo njihovi najbliži. A za datum su izabrali osmu godišnjicu upoznavanja. Ako to nije slatko, onda ne znamo što jest.

Marzia je također bila youtuberica

Par je upoznao zajednički prijatelj, a nije ni slutio da će se zaljubiti. Marzia se potom preselila u Švedsku, domovinu svoga sadašnjeg supruga pa su se ipak odlučili za njezinu rodnu Italiju. No, naposljetku su korijene pustili u Engleskoj. Marzia je baš kao i PewDiePie bila youtuberica. No, zbog mentalnog zdravlja je ipak odlučila odustati od YouTubea pa je zato i obrisala svoja videa.

Novopečenim mladencima čestitamo i želimo im svu sreću!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    preslatki su!