Prvi 1481 pregleda 19. ožujka 2019.

Photoshop fail Kardashianke: 'Bože, što ti je s nogom?'

kourtneykardash/Instagram

Kourtney Kardashian je očito promakla ova ogromna greška u Photoshopu pa je fotografiju objavila na Instagramu

Kourtney Kardashian nastavlja promovirati ​​lansiranje svoje nove 'Poosh' web stranice (iako nitko nije siguran o čemu se radi), a ovaj put je to učinila pomoću svoje gole fotografije na kojoj je u kupki s mjehurićima.

Fotku je objavila na Instagramu, ali izgleda kako je to napravila prije nego li ju je dva puta pogledala. Fotka je slatka, ali joj se dogodio veliki propust tijekom photoshopa. Pitamo se zašto je prijatelji nisu upozorili na to, ako već sama nije primjetilla grešku, a vjerujete - greška nije mala, piše Cosmopolitan. I jednom kad vidite ovo, ne možete više ne vidjeti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Jeste li uočili propust? Možda se na prvu i čini da je sve u redu, ali jednom kad dobro pogledate u noge, shvatit ćete da nije. Naime, lijeva noga joj izgleda kao da joj je otpala i slobodno pluta u kadi - i izgleda nerazumno minijaturno u usporedbi s ostatkom tijela. Neki nisu odoljeli komentirati pa joj je jedan fan napisao: "Tko god je napravio fotošop, otpusti ga. Dobri Bože...". Drugi je napisao. "Ovo je najgori photoshop ikad!" Kratko i jasno.

Što ti kažeš na ovaj fail?

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahahah nemrem