Prvi 681 pregleda 15. studenoga 2022.

Piće za sve djevojke i mladiće i ostale senzacije

promo

Jamnica Sensation, Senza, Senzacija – nekoliko imena za gazirano piće čija je misija samo jedna: pomoći prepustiti se zabavi. Kako? Uz osvježavajući okus i potpuno prirodne arome limete&kiwana te bazge&limuna i sa samo 19 kalorija na 100 ml

Kada je piće u pitanju, često i sami nesvjesno judgamo ljude na temelju onoga što piju. Tako će netko prezirati ljude koji u kavu stavljaju puno mlijeka, a nekoga će zadiviti naručivanje točno određene butelje vina. No, kada se pije Senzacija, uvijek je jasno da se radi o osobi spremnoj zaboraviti na ustaljena pravila, osloboditi od konvencija i prepustiti se. Pitanje je samo ono vječno - pije li Senzaciju ili Sensation?

 | Autor:

ŠTO JE SENZACIJA?

Senzacija je tvoj najdraži trash hit, ona pjesma koju te nije sram najglasnije pjevati gdje god da jesi, iako je drugi ne mogu smisliti. Ona je referenca na naj(ne)značajnije kulturne trenutke, ona je „Gledajte ovaj ples“ na nečije „Pazi, sklisko je jako“, ona je crno tvom zlatnom, ali i dum na svaki tek tek. Senzaciji nije problem jutro provesti u teretani, podne u kafiću, večer u operi, a noć u klubu, isto kao što joj je sasvim OK chillati u kafiću na plaži i izmjenjivati u rukama ispitnu literaturu i najveći chick lit. Ona se ne boji nositi najkraću suknju, kao ni najformalnije odijelo. Njoj se uvijek može i uvijek navija za sebe i druge da budu ono što jesu ili žele biti.

LIMETA KIWANO, NAJVEĆI DEBI OD TVOJE PRVE DJEVOJKE

Sensation Limeta Kiwano ili the OG, prva, ona koja je sve započela; ako je Sensation Britney, Limeta Kiwano je „…Baby One More Time“. Prvi okus koji je Senzaciju uzdigao u visine i pokazao da je njezino ime opravdano. I dan danas je prvi izbor onima žednima osvježenja i okusa slobode u obliku voćnih aroma limete i kiwana. Dostupna u trgovinama i na kioscima u PET pakiranjima od 1,5 L i 0,5 L, ova Senzacija spremna je za ona slavlja na koja dolazi cijela obitelj i nečiji novi dečko, a i za solo šetnju kvartom. A u kafiću? Najsenzacionalnija doza u staklenoj bočici od 0,25 L – samo treba konobara zamoliti za jednu Senzaciju za najveću senzaciju u kafiću.

 | Autor: promo promo

BAZGA LIMUN, DOKAZ DA NASTAVAK MOŽE BITI JEDNAKO DOBAR KAO PRVI DIO

Dobre stvari dolaze u dvoje pa tako Limeta Kiwano ima svog para Bazgu Limun koja dolazi u istim oblicima, a navodno je ponekad pokušavaju spojiti i s određenim pićima za odrasle. 

Klasični sastojci s naših prostora, ni bazga ni limun nisu nepoznata pojava, a opet u gaziranoj varijanti pokazuju Senzacijino pravo lice – piće s Balkana svjetske kvalitete. Naš kvalitet', svjetski mentalitet, što bi se reklo. Njezine će voćno-cvjetne note svakom nepcu pokazati da su zabava, razigranost i sloboda samo gutljaj daleko.

ZA KRAJ – POSLJEDNJE RIJEČI 

Senzacija zna da jedna od njezinih himni kaže da jutro donosi kraj, ali kad je ovo piće u pitanju, to jednostavno nije istina. Kraja osjećaju senzacionalnosti nikad nema, a ovo piće će se za to uvijek pobrinuti jer zabava je tamo gdje je Senzacija, bilo to u kafiću, doma ili na njezinim društvenim mrežama.

Tvoja reakcija?