Prvi 747 pregleda 26. listopada 2021.

'Pijan maltretirao' curu na ulici: "Makni se od nje!"

U novom društvenom eksperimentu za JoomBoos YouTube kanal, JoomBoosovac Magic Leon glumio je da pijan napada djevojku na ulici i u centru Zagreba i čekao reakcije prolaznika

"Ne ide ona nigdje s tobom, neće nitko ići nigdje s tobom! Mrš! Ajde, makni se", rekao je anonimni prolaznik na jednom od zagrebačkih trgova Magic Leonu, koji je netom prije toga glumio da je pijan i napadao djevojku koja je prolazila pored kafića. Iako se i ona morala 'praviti' da ne poznaje Leona, djevojka je zapravo glumica Lucija, koja mu je pomagala u ovom najnovijem eksperimentu.

POGLEDAJTE VIDEO:

"U ovom ću videu glumiti da sam pijan i 'napadati' Luciju, koja će se praviti da me ne poznaje. Jesi li spremna, Lucija?", pitao ju je Leon prije početka snimanja. Na to je ona njega pitala 'Je li spremna da ga netko ne 'nabije'', a onda je eksperiment mogao krenuti.

Prva lokacija na kojoj su Leon i Lucija snimili odglumljenu svađu i maltretiranje bio je Zrinjevac. Iako je mnogo ljudi čulo i vidjelo što se događa, a mnogi su i gledali u njihovom smjeru, nitko nije priskočio Luciji u pomoć. Svi su samo nastavili dalje svojim putem. 

Nakon Zrinjevca preselili su se na trg i ondje je prvi gospodin pored kojeg je Leon krenuo 'maltretirati' Luciju reagirao i pokušao ga spriječiti.

"Trebaš li pomoć? Hej, ti, ostavi je na miru", rekao mu je gospodin koji je na trgu stajao u društvu još nekoliko ljudi.

 | Autor:

Nakon toga u pomoć djevojci priskočio je dečko iz kafića s početka priče, koji je prilično brzo i žustro odreagirao kad je vidio kako se Leon ponaša prema djevojci.

Nakon što mu je Leon objasnio da je sve eksperiment, dečku ni tada nije bilo svejedno, a Leon ga je zatim pohvalio na brzoj i ispravnoj reakciji. 

Kako su reagirali ostali prolaznici i jesu li priskočili Luciji u pomoć ili su ipak bili previše uplašeni, pogledajte u novom eksperimentu na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?