Prvi 516 pregleda 29. ožujka 2018.

Piješ na slamku: Više štete nego koristi?

https://www.instagram.com/healthywithasideofwine

Piti na slamku je okej ako želiš očuvati zdrave zube jer ono što piješ ide ravno u grlo. Tako se smanjuje razvoj bakterija i karijesa. U čemu je onda problem?

Stomatolog Mark Burhenne smatra da i sa slamkom, tvoji zubi ipak osjete to što piješ. 

-Kada pijete kroz slamku usmjeravate piće puno šećera na određene zube i tako povećavate rizik od karijesa.- rekao je stomatolog Paul Sussman i dodao da tako propadaju određeni zubi.

-Sva tekućina dolazi u doticaj sa zubima- govori Sussman i dodaje da su istraživanja potvrdila da više ljudi koji pije na slamku ima pokvarene zube. 

Nije dobro piti na slamku "u stranu" jer tako usmjeravaš šećer i kiseline na isto mjesto, a to uzrokuje brže propadanje zubi.

Osim toga, kada piješ na slamku, dobivaš bore oko usta.

Voliš li piti na slamku?

Koliko se dobro sjećaš prve sezone Istog sna?

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazin u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica Saamopetraa U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    Mrzim kad netko srce na slamku!! 🔥🔥😡