Prvi 2504 pregleda 16. travnja 2018.

Pitaj ga što želiš: Prvi pametni kondom

https://britishcondoms.uk/

U javnost je izbačen prvi pametni kondom na svijetu.

Prvi u svijetu "pametni kondom" prsten je koji se stavi oko kondoma te koji prati seksualnu aktivnost muškarca. No, ono što je totalno dobro je što prsten može prepoznati i spolne bolesti poput klamidije i sifilisa. 

 | Autor: https://britishcondoms.uk/ https://britishcondoms.uk/

i.Con prsten može odgovoriti na brojna pitanja poput "Koja je prosječna temperatura mojeg penisa?", "Koliko sam se puta seksao?", "Koliko kalorija sam izgubio za vrijeme seksa?", a možeš ga i povezati s mobitelom ili tabletom. 

 | Autor: https://britishcondoms.uk/ https://britishcondoms.uk/

Prsten dolazi s garancijom od jedne godine, ima micro USB putem kojeg ga možeš puniti, a baterija mu traje osam sati. Možeš ga kupiti na stranici British Condoms po cijeni od 59.99 funti (oko 550 kuna). 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Tvoja reakcija?