Prvi 401 pregleda 03. listopada 2019.

Nakon prvog dijela filma o Jeffreeju trebamo odgovore!

jeffreestar@instagram

Nakon prve epizode dokumentarca trebamo neke odgovore... Evo koja su nam pitanja ostala neodgovorena nakon pogledane epizode.

Shane Dawson je na svoj YouTube kanal uploadao prvi dio dokumentarca 'The Beautiful Life of Jeffree Star' i već je u trendingu s više od 13 milijuna pregleda. O čemu je riječ?

Shane je, naime, dokumentirao Jeffreejev život, uključujući i cijelu James Charles i Tati Westbrooke dramu pa i njegove zaruke. Dramaaa, dramaaa. Toliko drame...

Pogledajte epizodu:

Okej, da budemo iskreni, u prvom dijelu nismo bili na iglama. Epizoda uključuje meet and greet, let privatnim avionom, ali je ipak iza sebe ostavila brdo neodgovorenih pitanja. Ovo su neka od njih na koja trebamo odgovor.

1. Kad ćemo vidjeti ostatak epizoda?

2. Hoće li Shane stvarno kroz sve epizode nositi samo Jeffreejev merch?

U prvoj epizodi, Shane je spomenuo da Jeffree želi da cijelo vrijeme nosi njegov merch. Malkice čudno, ali, vidjet ćemo...

3. Kad će Shane potpisati ugovor s Netflixom?

via GIPHY

Shane već ima nekoliko dokumentaraca i spomenuo je da uopće ne zarađuje koliko i drugi youtuberi. Čudno, čudno. Možda je vrijeme da potpiše ugovor s Netflixom?

4. Je li Jeffree šef mafije?

Shane je jako puno puta spomenuo mafiju u videu pa se ne možemo oteti dojmu da je Jeffree jaaako zahtijevan šef. Također, kaže "Moram se zapitati, jesu li svi u Jeffree Star Cosmeticsu okej?". Neki aludiraju na to da je šef mafije. Ali to je, vjerujemo, samo jako velika šala...

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?