Prvi 764 pregleda 15. veljače 2020.

Pjesma koju Billie pjeva za novi James Bond film je posebna

screenshot/youtube

Ova je pjesma, tvrde mnogi, potpuno drugačija od svega što nam je Billie dosad predstavila.

Pjesma 'No Time To Die' koju je Billie Eilish otpjevala za novi nastavak filma o Jamesu Bondu napokon je vani i zvuči potpuno drugačije od svega što smo od ove mlade i veoma uspješne kantautorice dosad čuli, javlja Seventeen.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Na YouTubeu je zasad objavljen samo audio pjesme i dosad je poslušana više od 14 milijuna puta, u nešto manje od dva dana.

Iako su neki njezini obožavatelji bili iznenađeni što je Billie uopće prihvatila pjevati ovu pjesmu, ona je ovim potezom ponovno dokazala da je uvijek spremna na nešto novo i izazovno i da se ne voli uvlačiti u zonu sigurnosti. 

Pjesmu će uskoro izvesti uživo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“No Time To Die” OUT NOWWWWWW

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

"Potpuno je ludo biti dijelom ovoga. Otpjevati pjesmu za filmski serijal koji je već odavno ušao u legendu je nevjerojatna čast. Filmovi o Jamesu Bondu su najcool filmovi ikad. Još sam uvijek u šoku", ispričala je Billie svoje viđenje ove suradnje.

Ova je pjesma i svojevrstan pozdrav od glumca Daniela Craiga, koji više neće glumiti Jamesa Bonda nakon ovog nastavka, a svi fanovi koji žele čuti Billienu izvedbu ove pjesme uživo to će moći vrlo skoro. Billie će pjesmu izvesti na Brit Awardsima u Londonu 18. veljače, javlja Seventeen.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?