Prvi 486 pregleda 04. svibnja 2018.

Pobijedi lijenost u tri koraka!

Imaš toliko obaveza i zadataka koje bi što prije trebala riješiti, a ti nikako da se pokreneš? Donosimo ti nekoliko trikova kako u par koraka izaći iz tog ubojitog lijenog stanja.

Za početak duboko udahni jer vjerujemo kako je pred tobom poduža lista stvari koje si neprestano ostavljala za kasnije.

1.Sve zapiši na papir!

Bilo da moraš presložiti ormar, napisati referat ili okupati psa. Sve svoje dužnosti stavi na papir i tako ćeš biti sigurna da ništa nisi smetnula s uma.

via GIPHY

2.Nagradi samu sebe.

Zadaj si vremenski period u okviru kojeg bi svoje dužnosti trebala obaviti i pored svake obaveze u zagradi zapiši koja te nagrada čeka kada izvršiš zadatak. Primjerice, pospremiš li sobu, smiješ sat vremena gledati videa na JoomBoosu ili pogledati epizodu omiljene serije.

via GIPHY

3.Uključi ukućane!

Obavijesti svoje doma o cilju kojeg si stavila pred sebe i zamoli ih da ti pomognu ostvariti ih u smislu da te motiviraju i podsjećaju na pridržavanje obavezama. Najbolje bi bilo da svoju listu zalijepiš na neko svima vidljivo mjesto tako da se ne možeš izvući ni iz čega.

Nakon nekoliko dana, kada vidiš kako si bez problema riješila sve "levele", biti ćeš ponosna na sebe i svoju metodu podijeliti i sa ostalim frendovima.

via GIPHY

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • misskiss

    a ja bi samo ko krmača ležala na kauču....
  • kbc74dnr1992

    ma kad si lijen, lijen si.... nema ti pomoći