Prvi 424 pregleda 25. travnja 2018.

Pobijedi stres u školi pred praznike!

zenski svijet/instagram

Obaveza je sve više, vremena sve manje, a vani vrijeme sve toplije. U mislima si već s frendovima na nekoj plaži i ispijaš ledenu limunadu, a datumi testova se nižu kao gljive poslije kiše.

Upravo iz tog razloga lagano ''pucaš po šavovima'' i ni sam ne znaš hoćeš li preživjeti sav taj pritisak u školi.

Samo za tebe smo pripremili pet savjeta kako pobijediti stres pred praznike.

1.Zapiši si ciljeve na papir. Koliko ti je još ostalo predmeta za odgovarati, ocjena za ispraviti ili napisati referata. Kojem uspjehu u školi težiš koji bi zadovoljio i tebe i tvoje roditelje i kako bi imala što bezbrižnije ljeto.

2.Zalijepi na zid kalendar u kojem ćeš označiti sve važne datume kada su zakazani ispiti i kako bi mogla svaki dan križati dane i pratiti koliko te još dijeli od zadnjeg dana škole.

via GIPHY

 

3.Znamo da je ovo najteži dio, ali na mjesec dana ni ne pomišljaj na Netflix ili slične platforme. Riješi se svih ''smetala'' koji će te odvratiti od učenja i smanji korištenje društvenih mreža na minimum.

 

via GIPHY

4.Iskoristi lijepo vrijeme vani u svrhe učenja. Možda ćeš na svježem zraku u prirodi lakše upijati brdo gradiva nego zatvorena doma u svoja četiri zida. Pronađi svoje savršeno mjesto za učenje i budi ponosna na sebe što kvalitetno koristiš vrijeme.

via GIPHY

5.U ovom stresnom razdoblju posebno vodi računa o svom zdravlju tako da ne zanemaruješ važnost prehrane i sna. Potrebna ti je energija tako da si ne uskraćuj ništa, ali savjetujemo ti da u ovom periodu slatkiše i junk food zamijeniš hranjivijim i kvalitetnijim obrocima.

via GIPHY

 

Prati naših pet pravila i sigurni smo da ćeš uspješno umanjiti stres te imati najbolje ljeto do sada. 

 

 

 | Autor: Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Tvoja reakcija?